AnaSayfa / Genel / Kahve falında kısır olmak

Kahve falında kısır olmak

Kahve falında kısır olmak can sıkıntısı olsa da çok uzun sürmeyeceği, çevrede kıskançlıkları nedeni ile kişi hakkında kötü sözler söyleyecek bazı kişiler olacağına, hayırlı ve başarılı çalışmalar gerçekleştirilecek çalışmalar gerçekleştirileceğine, bir sebeple çok büyük üzüntü yaşayacağına, geleceği için isabetli bir şey yapmış olacağına, mutluluk ve sevinç dolu olaylar yaşanacağına, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, platonik olarak başlayan bir ilişkinin ilgi duyulan kişiye açılma sayesinde iki kişilik bir hal alacağına, yaşadığı sıkıntılardan v sorunlardan en kısa zamanda kurtulacağına, yeni bir işe girileceğine ve zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına alamet eder.

Kahve falında kısır olmak gördüyseniz:

  • Hedeflerinize ulaşmak için isteklerinizi açıkça dile getirmelisiniz.

Kahve falında eşinin kısır olduğunu görmek ruhen çok büyük bir gelişme yaşayacağına, elinde bulunan paranın boşa gideceğine, maddi olarak çok büyük zorluklarla karşılaşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kısır birini hamile görmek büyük bir proje ortaya koyacağına, huzurunun kaçacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kısır kadın görmek yaşadığı zorlukların biteceğine, pek çok iş fırsatının ayağına geleceğine alamet eder.

Kahve falında yemek olarak kısır görmek fakir fukaraya yardım edileceğine ve bu sayede bol bol hayır duası alınacağına, çok yüksek bir mevkiye terfi ettirileceğine, gelecekle ilgili hayırlı planlar yaptığına ve çok yakın bir zaman kazancının artacağına rivayet eder.

Kahve falında kısırlık görmek kişinin sabrının ve cefakâr oluşunun karşılığını güzel, hayırlı ve sevinç dolu günler yaşayarak alacağına, malını, parasını ve işini kaybedeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kısır köftesi görmek yapılan hataların tekrarlanmayacağına, kısa süre içinde kendi işine sahip olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kısır köftesi yemek haneye bolluk ve bereketin hâkim olacağına,   yapılan hataların telafi edileceğine, çok sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kısır köfte yoğurmak çok zor zamanlar geçirip büyük sıkıntılar çekeceğine ve bir daha kendisini toparlayacak gücü ve desteği bulamayacağına, ondan şifa göreceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir