AnaSayfa / Genel / Kahve falında yemek olarak kısır görmek

Kahve falında yemek olarak kısır görmek

Kahve falında yemek olarak kısır görmek eline geçen kazanıcın gitgide azalacağına, evdeki hesabın çarşıya uymayacağına, aile hayatına yakın bir zaman içinde çok büyük bereket ve bolluğun geleceğine, ağız tadının, rahatının ve lüksünün de yerinde olacağına, sorunların birbiri ardına geleceğine, dertlerin artacağına, maddi olarak zor zamanlar geçirileceğine ve işlerin rayından çıkacağına, özel hayatın ve aile hayatının bozulacağına, renk ve eğlence geleceğine işaret eder.

Kahve falında yemek olarak kısır gördüyseniz:

  • Farklı prensipleri, ölçüleri veya yaşam tarzı olan bir kişiyle ilişkinizi sorgulamanız duygusal sorunlara neden olabilir.

Kahve falında kısır yemeği yemek mutsuz ve üzgün olacağına, işinde de istediği başarıyı yakalayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kısır yemeğini görmek vakitli bir şekilde kalkılması ve işe başlanması sayesinde çok yol katedileceğine ve zengin olunacağına, yanına yeni insanlar alarak onlara bilgilerini aktaracağına alamet eder.

Kahve falında kısır yemek kötü günlerini arkasında bırakacağına, yeni işler alma fırsatı elde edeceğine işaret eder.

Kahve falında kısır yemeği görmek zarar edilen bir dönemin biteceğine, hiçbir şartta ve koşulda dinini ve ahlakını boşlamayacağına yorulur.

Kahve falında kısır köftesi yemek büyük zorluklar çekerek ödenen borçların yakın bir zaman içinde biteceğine, sıkıntı getiren kişilerin hayata gireceğine inanılır.

Kahve falında kısır yemeği yapmak atılan adımlar yüzünden büyük zarara uğranacağına, sıkıntılarının biteceğine, şansının açılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kısır yemeği yaptığını görmek alacağı hayırlı haberler ile çok mutlu olacağına, bir işe girdiği sırada ya da bir çalışmayı bitirirken bu kişinim engel olması ile karşılaşacağına işarettir.

Kahve falında yemek olarak kısır görmek bir sebeple etrafındaki bazı insanlardan ağır eleştiriler alacağına, onurlu bir hayat süreceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir