AnaSayfa / Genel / Kahve falında kısır yemeğini görmek

Kahve falında kısır yemeğini görmek

Kahve falında kısır yemeğini görmek ortaya çıkacak sorunlardan kurtulacağına ve karşılaşacağı sıkıntılardan zarar görmeyeceğine, her adımı takip edilen biri olup bu şekilde çok para ve mal kazanacağına, huzurlu günlerin uzaklaşacağına, yalanların, günahların ya da hatalı davranışların kişinin ayağına dolanacağına, büyük firmalardan mevki ve makam içeren iş teklifleri alınacağına, yakın bir kişi ile evlilik yolunda adım atılacağına, yapılan hataların kısa süre içinde telafi edileceğine, geçim sıkıntısının biteceğine, yol kat edeceğine, bol para kazanacağına, bunları tekrar etmemek için kendine söz vereceğine delalettir.

Kahve falında kısır yemeğini gördüyseniz:

  • Farkında olmasanız da bazı kişiler size iyilik yapmış olabilirler.

Kahve falında kısır yemeğini görmek büyük bir kazanç elde edeceğine, elinde bulunan imkânları hayırlı işler için kullanacağına, elinde çok büyük başarılar kazanacağı işler bulunduğuna ve bu işleri tam zamanında gerçekleştirdiği takdirde hatırı sayılır bir kazanç elde edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kısır köftesi yemek neredeyse kahrolacağına, maddi kayıpların sona ereceğine delalet eder.

Kahve falında kısır yemeği yaptığını görmek ağız tadının, huzurunun ve neşesinin bozulacağına, hem siyasal hem de sosyal konularda üstün bilgilerle donanacağına işarettir.

Kahve falında yemek olarak kısır görmek kişinin de ailesini geçindirmek için zorluk çekmeyeceğine ve onların ihtiyaçlarını kolaylıkla karşılayabileceği oranda geliri olacağına, işlerinin yolunda gideceğine, başarılarının daim olacağına tabir olunur.

Kahve falında kısır yemeği yapmak kişinin yakasını belalardan ve kötülüklerden bir türlü kurtaramayacağına, çok büyük üzüntüler ve stresler yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kısır yemek elde bulunan imkânların artacağına, hedeflere ulaşılacağına, kazancın her geçen gün daha da çoğalacağına, işlerin açılacağına, muradın gerçekleşeceğine, çok büyük üzüntüler duyacağına tabir olunur.

Kahve falında kısır yemeği görmek sosyal çevrenin değiştirileceğine, girilen bir işte yapılan bir hatadan ötürü çok büyük zarara düşüleceğine, bu zarar yüzünden alınan borcun uzun bir süre boyunca ödenemeyeceğine, gittikçe büyüyeceğine ve bu yüzden fal sahibinin ruhsal olarak çok büyük sorunlar yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kısır yemeği yemek alınan borçların ve çekilen kredilerin kısa sürede ödeneceğine, umutsuzluğa, karamsarlığa düşeceğine ve çevresindeki kişilerle yaşayacağı fikir çatışmaları nedeniyle o kimselerle yollarını ayıracağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir