AnaSayfa / Genel / Kahve falında kısırlık görmek

Kahve falında kısırlık görmek

Kahve falında kısırlık görmek yüzünün gülmesi için ihtiyacı olan kısmetlerin karşısına çıkacağına, hastalanacağına, işinden ve ekmeğinden olacağına, kötü günler geçireceğine, yapılan tüm işlerin boşa çıkmasından ötürü maddi durumun bozulacağına ve sevilen ve saygı duyulan kişilerden kalleşlik ve ihanet görüleceğine, çok rahat edilen ve kazanç sağlanan bir dönemin biteceğine, çok büyük ve üzücü haberler alınacağına, bu haberlerden ötürü çok zor zamanlar geçirileceğine, sevdiğini söyleyeceğine, onların yanındayken her anın doyasıya tadını çıkaracağına, ortak edineceğine, eve huzur dolacağına, bahtın açılacağına, istenen şeylere kısa süre içinde kavuşulacağına, edilen duaların tutacağına, sağlıkla ilgili sorunların çözüm bulacağına ve uğranılan haksızlıkların düzeltileceğine yorulur.

Kahve falında kısırlık gördüyseniz:

  • Bazı konuların sizin istediğiniz şekilde yapılması konusunda diğerlerine baskı kurabilirsiniz.

Kahve falında kısır yemeği yemek çok hayırlı ve güzel işlerde çalışacağına, yakında bazı kişiler ile tatsızlıklar yaşanacağına inanılır.

Kahve falında yemek olarak kısır görmek kafasına koyduğuna ulaşacağına, endişeli bekleyişlerin hayırlı biteceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kısırlık bulgur görmek kişinin tüm geleceğini etkileyecek bir dönemece girileceğine ve bu dönemde alınan her türlü kararın kişinin hayatında dönüşsüz etkiler bırakacağına, bundan dolayı kendini çok şanslı addedeceğine delalettir.

Kahve falında kısır köftesi görmek iş hayatında sıkıntılı bir döneme gireceğine, yakın bir zamanda alınacak olan hayırlı bir haber sayesinde sıkıntıların sona ereceğine, ters giden olayların düzeleceğine, üzüntülerin son bulacağına yorulur.

Kahve falında kısır yemeği yapmak takdirini toplayacak kadar önemli işler yapacağına, büyük bir başarıya ulaşılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bulgurdan kısır yapmak girdiği tüm işlerin altından alnının akıyla çıkacağına, kazancını çoğaltacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kısırlık görmek sorunların biteceğine, aile bireyleri arasındaki birlik, beraberlik, yardım ve dayanışmanın gittikçe artacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını bu sayede atlatacağına rivayet eder.

Kahve falında kısır yemek çeşme ya da okul gibi bir hayrat yaptırarak pek çok hayır duası kazanacağına, dertlerinden kısa bir zaman içinde arınacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir