AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin kısır olduğunu görmek

Kahve falında birinin kısır olduğunu görmek

Kahve falında birinin kısır olduğunu görmek işlerinin yoluna girmesi ve aile saadetinin yerinde olması sayesinde huzur bulacağına, akıllı ve doğru işler yapması sayesinde rızkının her geçen gün artacağına, yolunun açık olacağına, karşısına çözülemeyecek sorunların ve üstesinden gelemeyeceği zorlukların çıkmayacağına, hayatının kolaylıklar ve güzellikler içinde geçeceğine, çok hızlı bir şekilde çözüm beklerken bazı aksamalardan ötürü endişeye kapılacağına, evindeki huzurunun yerine geleceğine ve rızkının çoğalacağına, sorunun nereden kaynaklandığına ve nasıl çözüleceğine kafa yormak içim çok çabalayacağına, sürekli sorunlar ile meşgul olacağına, problemlerinin bitmek bilmeyeceğine, hayatının, düzeninin, ağız tadının ve keyfinin bozulacağına, bir sebeple kendisine yeni bir iş bulacağına delalettir.

Kahve falında birinin kısır olduğunu gördüyseniz:

  • Oldukça değişik çevrelere girmeniz olasıdır.

Kahve falında kısır olduğunu öğrenmek çok hareketli ve heyecanlı günler yaşayacağına, huzurlu ve rahat bir hayat yaşamaya başlayacağına alamet eder.

Kahve falında kısır koyun görmek hareketleneceğine ve sürpriz gelişmelere gebe olacağına, sıkıntıların çok başarılı bir şekilde aşılacağına işaret eder.

Kahve falında kısır olmak eşinden yana huzurlu olacağına, karşısına büyük ve eşsiz kapılar açılacağına inanılır.

Kahve falında kısır yoğurmak yaşamının belli bir düzene oturacağına, uzaktaki bir akrabadan hayırlı haberler alınacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kısır köftesi yemek işlerinin kısa süre içinde hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine, kısa süre içinde çok kazançlı bir işe girileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kısır yemeğini görmek sadaka ya da zekat vereceğine, zevk ve sefa içinde geçirilen yaşamın neredeyse bir fakirhanede son bulacağına tabir olunur.

Kahve falında kısır yemeği yaptığını görmek yakın bir zaman içinde başarılı olacağı bir çalışma gerçekleştireceğine, üzücü olaylardan aile bireylerinin tamamının etkileneceğine tabir olunur.

Kahve falında kısır kadın görmek dualarının karşılığını alacağına, anne ve baba için çok güzel bir sürpriz gerçekleştirileceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir