AnaSayfa / Genel / Kahve falında kısır yemeği yemek

Kahve falında kısır yemeği yemek

Kahve falında kısır yemeği yemek can sıkıntısının geçeceğine, kendisini çok kötü ve yalnız hissedeceği bir döneme gireceğine, yakın zaman içinde zahmetli bir işe girileceğine, sevilen bir akrabanın ölüm haberinin alınacağına, verilen sözlerin yerine getirilememesinden ötürü güvenin sarsılacağına, kişinin yüzünün güleceğine, kişinin uzun süredir beklediği huzurlu aile ortamına kavuşacağına, iyi halin geleceğine işaret eder.

Kahve falında kısır yemeği yemek gördüyseniz:

  • Ailenizden ya da evliyseniz eşinizden kaynaklanan bazı sıkıntılarınız olabilir.

Kahve falında kısır yemeğini görmek büyük bir servete kavuşacağına, hayırlı bir olayla kendisini zengin edecek bir dönemin başlayacağına ve karşısına çıkacak bir kişi ile dünyaevine gireceğine alamet eder.

Kahve falında kısır köftesi yemek başına uğursuz olayların geleceğine, pek çok kişiyi idare edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yemek olarak kısır görmek yakın bir zaman içinde bir evlilik haberi alınacağına, uzun zamandan beri almayı çok istediği bir şeyi yakın zamanda alacağına ve çok hayırlı ve faydalı bir işe girip çok güzel günler göreceğine alamet eder.

Kahve falında kısır yemeği yemek zarar ettiği çalışmalarda kısa sürede kara geçeceğine ve gün geçtikçe daha çok mutlu olacağına, borçsuz, sıkıntısız ve güzel yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kısır yemek başarısız olacağına, kötü günler geçireceğine, hedefine çok kolay ulaşacağına delalettir.

Kahve falında kısır yemeği yaptığını görmek yeni bir hayat kurma yolunda bazı adımlar atılacağına, alınan borçların günü gününe ödeneceğine, sorunlarını ve sıkıntılarını büyük bir adım atarak ortadan kaldıracağına delalet etmektedir.

Kahve falında kısır yemeği yapmak sorunlarını aşacağına, çok güzel ve huzurlu günler göreceğine, uzun bir süreden beri muzdarip olduğu hastalıktan kurtulacağına, kendisini önceki durumun daha iyi hissedeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kısır yemeği görmek aile hayatında hiçbir maddi kısıtlamaya gitmek zorunda kalmadan yaşayacağına, mallarının ve parasının üstüne ekleyeceğine, tecrübeli bir kişi ile kurulacak ortaklık sayesinde yeni işlere girileceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir