AnaSayfa / Genel / Kahve falında eşinin kefenlendiğini görmek

Kahve falında eşinin kefenlendiğini görmek

Kahve falında eşinin kefenlendiğini görmek verilen emeklerin boşa gitmekten son anda kurtulacağına, yapılan çalışmaların daha çok kazanç sağlayacağına, sorunların kısa zaman içinde sona ereceğine, yaşadığı maddi ve manevi problemlerin yakın bir zaman içinde sona ereceğine, çok detaylı bir şekilde kazanacağı ve kaybedebileceği şeyleri ortaya koyacağına ve bu şekilde işe girip girmeme kararı vereceğine, yakın zamanda tüm sorunlarından kurtulacağına, anlaşmalardan cayılacağına, maddi olarak çok iyi bir duruma geleceğine, zamanın değerinin bilineceğine ve  ona en uygun şekilde yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında eşinin kefenlendiğini gördüyseniz:

  • İş birliklerine açık olmalı, yardım istemekten çekinmemelisiniz.

Kahve falında eşini kefene sarılı görmek onlar için çabalayacağına, hayırlı olacak ve mutluluk getirecek izdivaca işarettir.

Kahve falında eşini kefenlenmiş görmek elinin bolluğa ve berekete kavuşacağına, yüzünün güleceğine, kesesinin her daim dolu kalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında eşini kefenli görmek daha sonra işlerin açılacağına, de fal sahibinin ağız tadının ve keyfinin yerinde olacağına işaret eder.

Kahve falında eşinin kefenlendiğini görmek zarar getirecek bir yoldan dönmeye, başarıları ve kişiliği ile adından söz ettireceğine işaret eder.

Kahve falında kefen içinde bebek görmek yakın bir zamanda ortaya çıkan sağlık sorununun tedavi edileceğine, rızık bolluğu içinde olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ölü kefenlendiğini görmek elinde kalan bir miktara parayı da borç ödemek için harcayacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından ötürü çok zor zamanlar geçireceğine, endişe ettiği işlerin son bulacağına alamet eder.

Kahve falında kefen içinde birini görmek el üstünde tutulur hale geleceğine, bolluk, bereket, zenginlik ve bolluk içinde olacağına, kazancının eksilmeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında mezar kefen görmek köşeye sıkıştıracağına, çok büyük kazançlar elde edileceğine, atılan adımlar sayesinde çok kazançlı işlere girileceğine, aile hayatında çok hayırlı ve güzel gelişmeler yaşanacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir