AnaSayfa / Genel / Kahve falında kefen içinde birini görmek

Kahve falında kefen içinde birini görmek

Kahve falında kefen içinde birini görmek iş konusunda yeni bir sayfa açılacağına, sevilen ve sayılan biri olunacağına, rahatsızlık veren durumların son bulacağına, kazancın ve ekmeğin eksileceğine, fal sahibinin geçim sıkıntına düşüp, başını borçlardan kaldıramayacağına, bir sebeple uzun sürecek bir sıkıntı içine düşüleceğine, maddi olarak zorluk çekileceğine, kardeşler arasında sürtüşmeler yaşanacağına, sayesinde çok büyük bir kazanç sağlanacağına, onun tarafından çok sevilip, sayılacağına, amaçlarına, hedeflerine, hayallerine ve beklentilerine kavuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kefen içinde birini gördüyseniz:

  • İşinizdeki gerilim sağlığınızı olumsuz etkileyebilir.

Kahve falında kendini kefen içinde görmek para pul sahibi olacağına, kendisine çok daha büyük bir mevki edindirecek başarılar alacağına tabir olunur.

Kahve falında mezar içinde kefen görmek bir sebeple zor bir döneme girileceğine, her anlamda neredeyse dört dörtlük sayılacak bir kişi ile yollarının kesişeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kefen içinde birini görmek sevdikleri ile mutlu bir geleceğe sahip olacağına, büyük atılımlar yapmak için bir kişi ile büyük bir ortaklık kuracağına ve bu ortaklıkla birlikte çok büyük ve başarılı bir kişi olunacağına ve çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edileceğine tabir olunur.

Kahve falında kefen içinde bebek görmek hastalanacağına, yanlış kişilere denk geleceğine, kendisine zarar vermek isteyenlerin kendi dertlerine düşeceklerine ve yakın zamanda hayatında çok daha hayırlı bazı olayların yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında birini kefen içinde görmek çok uzun bir zamandan beri yapılan işte hiç beklenmedik şekilde maddi krize girileceğine ve bazı tartışmalar yaşanacağına, itibar kazanacağına, zenginlik elde edeceğine inanılır.

Kahve falında annesini kefen içinde görmek sevdiği kişilerden bulacağı maddi ve manevi yardımları bu akrabasının sorununu çözmek için kullanacağına, sevinçli ve hayırlı haberler alınacağına yorulur.

Kahve falında anneyi kefende görmek kendi ailesi ile de arasının açılacağına, kendisini iyi ve huzurlu hissedeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kefen görmek eline geçen paranın hayatını bir hayli rahatlatacağına, ancak gerek maddi gerekse manevi sebeplerden ötürü bir türlü bu amaca ulaşılamayacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir