AnaSayfa / Genel / Kahve falında mezar kefen görmek

Kahve falında mezar kefen görmek

Kahve falında mezar kefen görmek rakiplerini ve düşmanlarını alt edeceğine, pek çok iş fırsatının ayağına geleceğine, iş hayatı ve eğitim hayatı konularında çok güzel noktalara gelineceğine, çok büyük bir projenin getireceği kazancın başka projelerin gerçekleştirilmesi için kullanılacağına, gereksiz kıskançlık yapan bir sevgili ile aranın düzeltileceğine, birçok konuda tecrübe sahibi bir kişi ile yapılacak bir işte çok iyi bir karar verileceğine, kısmetlerinin bol olacağına, rahat bir hayata sahip olacağına, aile bireylerinden çok sevilen bir kişi ile yola çıkılacağına, manevi olarak çok rahat edileceğine, ilk etapta durumu kaldıramayacağına, planlı ve programlı hareket etmesi sayesinde başarılarının artacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında mezar kefen gördüyseniz:

  • Şu sıralar alışveriş yapabilir, istediğiniz şeylere sahip olabilirsiniz.

Kahve falında mezarda kefen görmek dinden de çıkmasına neden olacak işlere ortak olacağına, kendisine isabet edecek üzüntülü bir duruma alamet etmektedir.

Kahve falında mezarlıkta kefen görmek eğitim hayatındaki engellerin birer birer aşılacağına, bilgili, görgülü ve kültürlü olacağına ve sadece kendisine faydalı olmakla kalmayıp, başta ailesi, yakınları ve dostları olmak üzere tüm insanlara elinden geldiğince yardım edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında mezar kefen görmek bir sebeple yakın bir arkadaştan ya da bir akrabadan yardım isteneceğine, onunla yaşamını birleştireceğine, hayaline kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında mezar ve kefen görmek aile içindeki huzurun ve iyi geçiminin de bozulacağına, alacağı zaferlere ve başarılara da kendisinin bile inanamayacağına işaret eder.

Kahve falında mezardan kefen çıkarmak girdiği işleri çok iyi yerlere getireceğine, yaşamsal alanlarda her türlü güvenliğin sağlandığına, düşmanlardan uzak, huzurlu ve güzel bir geleceğe adım atılacağına yorulur.

Kahve falında mezar içinde kefen görmek kendini Allah yolunda daha fazla amel işlemeye yoğunlaştıracağına, rahatsızlık veren durumların son bulacağına tabir olunur.

Kahve falında kefenli birini gömmek ailesi ile arasının düzeltileceğine ve yakın bir zaman içinde hayalleri süsleyen bir eve sahip olunacağına, maddi açıdan çok iyi bir noktaya gelineceğine delalettir.

Kahve falında kendi kefenini biçmek rakiplerin geride bırakılacağına, düşman olduklarına duyduğu kini bitireceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir