AnaSayfa / Genel / Kahve falında eşini kefenli görmek

Kahve falında eşini kefenli görmek

Kahve falında eşini kefenli görmek bir anda yükseleceğine, ettiği zararları telafi edeceğine, kötü bir melanetin uzun süre peşinde olacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın zamanda eş, dost ya da akrabalarından alacağı büyük destek sayesinde kurtulacağına ve bir işten dolayı kötü insanlar ile muhatap olmak zorunda kalacağına, eline geçen fırsatlar sayesinde çok hayırlı durumlar ile karşılaşacağına, işine yarayacak bazı kurslara gideceğine, onlarla ortak hareket edip, hem fikir olduğu konular üzerinde çalışmalar gerçekleştireceğine, dertlerinin yakın bir zamanda biteceğine, kendisine zarar verecek işlere girmeyeceğine yorulur.

Kahve falında eşini kefenli gördüyseniz:

  • Bazı olayları net olarak yorumlamakta veya neler olup bittiğini anlamakta zorlanabilirsiniz.

Kahve falında eşini kefenlenmiş görmek sosyal hayatında da bazı değişiklikler yaşanacağına, hatırı sayılır bir maddi varlığa sahip olunacağını ve dünyadaki her zevkten tadılacağını, sağlıklı, neşe dolu günler geçirileceğini müjdelediği gibi, evlat sahibi olanların aile bağlarındaki kuvvetin herkes tarafından alkışlanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında eşini kefene sarılı görmek sorunlarından, sıkıntılarından, kararsızlığından, karamsarlığından ve umutsuzluğundan da kurtulacağına, malının mülkünün ve parasının azalmayacağına işarettir.

Kahve falında eşinin kefenlendiğini görmek sevdiği kişilerin verdiği destek ile hayırlı bazı çalışmalar yapacağına, hayal edilen herşeye kavuşulacağına, sorunların tamamen biteceğine yorulur.

Kahve falında eşini kefenli görmek fal sahibinin işlerinin açılacağına, fakirliğinin biteceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kefen bezi görmek içinde bulunduğu kötü durumdan ve sıkıntılardan kurtulması için kendisine çok büyük destek vereceğine, huzurunun ve mutluluğunun yerine geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında arkadaşını kefenli görmek sıkıntılarını bu sayede ortadan kaldıracağına, sevilen birinin geleceğine delalet eder.

Kahve falında ölü kefeni görmek işinde aranan biri haline geleceğine, umut dolu günlerin hiç bitmeyeceğine, iş hayatında yaşanan yorgunluktan ötürü bir tatile çıkılacağına delalet eder.

Kahve falında kendini kefenli ölmüş görmek kişinin alim olacak kadar ilim ve fenne önem vereceğine, maddi ve manevi olarak bir sıkıntı çekileceğine ve çalışma hayatında prestij kaybı yaşanacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir