AnaSayfa / Genel / Kahve falında eşini kefenlenmiş görmek

Kahve falında eşini kefenlenmiş görmek

Kahve falında eşini kefenlenmiş görmek bazen istemediği şeyler yapacağına, iş hayatında çok büyük ilerleme kaydedileceğine, iş hayatında büyük bir terfi alınacağına, huzursuz geçen günlerin biteceğine, bundan dolayı kendini çok şanslı addedeceğine, yeni ve isabetli adımlar atılacağına, ondan şifa göreceğine, gözyaşı dökeceğine, mutsuz olacağına, mutluluk ve saadete tabir olunur.

Kahve falında eşini kefenlenmiş gördüyseniz:

  • Bir arkadaş ya da meslektaşınızın öneri veya tekliflerinin farklı nedenleri olabilir, dikkatle ilerlemekte fayda var.

Kahve falında eşini kefenlenmiş görmek kişinin kafasının uzun süre bu meseleyle meşgul olacağına ve bu işin peşinde koşması nedeniyle işinden geri kalıp, zarar edeceğine, yeni bir haneye sahip olunacağına  ve işlerin bir şekilde düzeltileceğine inanılır.

Kahve falında eşini kefenli görmek işlerin toparlanacağına, eğlence ve renk geleceğine delalet eder.

Kahve falında eşini kefene sarılı görmek başarıların başkaları tarafından da övgüyle karşılanacağına, kazancın artması sayesinde daha bir güzel hayata sahip olunacağına, maddi ve manevi olarak büyük bir olgunluğa erileceğine tabir olunur.

Kahve falında eşinin kefenlendiğini görmek büyük bir rahatlığa erilecek bir çalışma gerçekleştirileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına, elinde bulunan üç kuruşun bu kişi tarafından çalınacağına, sağlık sorunları ile geçecek bir döneme girileceğine delalettir.

Kahve falında beyaz kefene sarılmak saygın bir konuma gelerek etrafındaki insanlara yardım edeceğine, büyük sıkıntılara ve üzüntülere yol açacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yırtık kefen görmek hiçkimsenin yapmaya cesaret edemeyeceği bazı işlere gireceğine, kendisine akıl veren aile büyüklerini dinlememesi veya aşırı inatçı yapısı yüzünden kendi bildiğini okuması ile de geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kendini kefenlenmiş görmek işine gösterdiği özen ve hürmet sayesinde çok daha iyi yerlere geleceğine ve hayatta çok başarılı olacağına, çok iyi şeylere delalet eder.

Kahve falında kefen giymek rahatının yerine geleceğine, mutluluğunun da artacağına, başına gelen üzücü bir olaydan etkilenip etrafındaki insanlara çok kırılacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir