AnaSayfa / Genel / Kahve falında kefen içinde bebek görmek

Kahve falında kefen içinde bebek görmek

Kahve falında kefen içinde bebek görmek eş, dost ya da akrabalarından biri ile çok hayırlı bir işe gireceğine ve başarılarının sürekli artacağına, sevilen bazı kişilere yaşadıkları sıkıntılardan dolayı maddi ve manevi olarak büyük yardımlarda bulunulacağına ve atılan her adımın gerek aile hayatı gerekse de iş hayatı için büyük mutluluklar getireceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa sürede kurtulmasına yardım edeceğine, ticaretin değer ve hız kazanacağına, ayrılanların kavuşacağına, çok hayırlı şeylere, kişinin yasa düşeceğine, gözyaşına boğulacağına, onlarla gerek ticari olarak gerek de gönüllü olarak güzel işler yapacağına delalet eder.

Kahve falında kefen içinde bebek gördüyseniz:

  • Ani tepkiler vererek konunun ilerlemesini sağlamak işleri zorlaştırabilir.

Kahve falında kefen içinde bebek görmek masa başı bir işe girileceğine, sıkıntılarından kurtulup rahata ereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında annesini kefen içinde görmek çocuklarının masraflarını karşılamakta zorluk çekmeyen fal sahibinin kendi zevkleri için de para ayırabileceğine, uzun zamandan beri yapmak istediği şeyleri yapacağına, hayal ettiği şeyleri kısa bir zaman içinde gerçekleştireceğine inanılır.

Kahve falında kendini kefen içinde görmek yaptığı işte büyük bir makama sahip olacağına, zorlu bir rakibin yenilgiye uğratılacağına, hayırlı bir kişi ile evlilik konusunda adım atılacağına, hasretin biteceğine, stresini üzerinden atarak enerjisini artıracağına tabir olunur.

Kahve falında birini kefen içinde görmek yeni gelir kaynaklarına ulaşacağına, işlerinin ve hayatının yoluna gireceğine, kazancının artacağına yorulur.

Kahve falında mezar içinde kefen görmek yaşamındaki engellerin kalkacağına, maddi yükümlülüklerinin hafifleyeceğine, ekonomik olarak darlığa düşeceğine, ancak daha sonra yakınlarından birinin vereceği destekle toparlanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kefen içinde birini görmek çoğalan kısmetlerle birlikte kişinin ismini herkese duyuracağı projelerde yer alacağına, iş değişikliğine gidileceğine, yıllardır yapılan bir mesleğin bırakılacağına inanılır.

Kahve falında kefene bebek görmek yeni bir arkadaş ortamına girileceğine, gözlerinin mutluluktan parlayacağına ve acılarının da dineceğine delalettir.

Kahve falında kefene sarılmış bebek görmek kötü haberler alacağına, çok uzun bir zaman bu durum ile ilgilenmesi gerektiği için yeni çalışmalar yapmak ve yeni projeler ortaya koymak gibi şeylere ara vereceğine ve bu yüzden iş hayatındaki sorunların artacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir