AnaSayfa / Genel / Kahve falında eşini kefene sarılı görmek

Kahve falında eşini kefene sarılı görmek

Kahve falında eşini kefene sarılı görmek maddi olarak çok kötü bir durumda olduğu bir dönemi kapatacağına, işinde tek adam (kadın) durumuna geleceğine, makam edineceğine, toplumda önde gelen sayılı insanlardan olacağına, elindeki imkânları çok iyi bir şekilde kullanacağına, büyük başarılar ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, içindeki tüm sıkıntılardan kurtulup hayırlı bir kısmet ile evleneceğine ve bir ömür boyu mutlu ve huzurlu yaşayacağına, elinin dönmez, ihtiyaçlarının da karşılanmaz olacağına, külfetinin ve yükünün artacağına, yaşam standartlarının ve hayat kalitesinin düşeceğine, çok büyük sorunlar ile karşılaşacağına, sevdiği kişilerden büyük zarar göreceğine, fal sahibinin başının sıkışması ile ailesinden yardım alacağına, çok güzel günler görüleceğine ve en yakın zamanda çok mutlu bir haber alınacağına delalet eder.

Kahve falında eşini kefene sarılı gördüyseniz:

  • İşler sürpriz bir şekilde ilginç bir yöne ilerleyebilir.

Kahve falında eşini kefene sarılı görmek hayırlı ve güzel olaylar sayesinde rahat edilecek ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine, yakın zaman içinde çok hayırlı ve güzel olaylar ile karşılaşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında eşini kefenlenmiş görmek aşk konusunda çok büyük bir ilerleme kaydedileceğine ve hayırlı bir kısmet ile tanışılacağına, hayal kırıklığına uğrayacağına delalet eder.

Kahve falında eşinin kefenlendiğini görmek zor zamanlar ve sıkıntılı günler geçirileceğine, endişe duyulacak bazı olaylar yaşanacağına, yapılan çalışmalar ve ortaya konacak projeler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine ve mutlu olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında eşini kefenli görmek borcunu ödeyeceğine, kardeşleri birbirine düşürmek isteyen bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına delalettir.

Kahve falında çocuğunu kefene sarılı görmek isteklerini elde ederken zorluk çekmeyeceğine, büyük kazançlar elde ettiği işi bıraktığında ister istemez büyük bir maddi zarara uğrayacağına, bu zarar yüzünden çok zor bir döneme gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kefene sarılı bebek görmek kişinin toplum içindeki saygınlığının artacağına, insanlar arasında çok saygın bir yere gelineceğine rivayet eder.

Kahve falında beyaz kefene sarılmak atılan adımların daha iyi bir şekilde düşünüleceğine, bulunan mevkinin kaybedileceğine işaret eder.

Kahve falında kefene sarılmış ölüler görmek kardeşlerden biri ile ilgili bir sorunun çözümü için önayak olunacağına, kazancını çoğaltacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir