AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölü kefenlendiğini görmek

Kahve falında ölü kefenlendiğini görmek

Kahve falında ölü kefenlendiğini görmek bekar ise karşısına çıkacak bir kısmete kalbini kaptıracağına, uzun bir süre boyunca rahatsızlık yaratacak bir kişinin iş hayatında sürekli fal sahibinin karşısına çıkacağına, elini attığı her işi layığıyla yerine getireceğine, ruhsal olarak yenilenip işine daha da konsantre olacağına, ancak bu işin çok başarılı bulunması sayesinde işin uzayacağına, sıkıntıların son bulacağına, duyduğu üzüntülerin ve endişelerin sona ereceğine, zorluklardan, zahmetten ve sorunlardan kurtuluşa erileceğine yorulur.

Kahve falında ölü kefenlendiğini gördüyseniz:

  • Baskı altında ani kararlar almak zorunda hissedebilirsiniz.

Kahve falında ölü birini kefenli görmek huzurlu ve sağlıklı olunacağına, Allah’ın emrettiği şekilde mal ve para sahibi olacağına inanılır.

Kahve falında ölü ve kefen görmek dost ya da akrabanın verdiği sözlerin gerçekleşmeyeceğine, sıkıntılarını büyük oranda atlatacağına, epey zamandan beri hayalini kurduğu bir şeye kavuşacağına, aile hayatının ve uğradığı zararların düzeleceğine yorulur.

Kahve falında ölü kefenlenirken görmek insanların takdir ettiği ve hayran olduğu bir kişi olunacağına, girilen tüm işlerin hayırlı rızklar getireceğine, atılacak adımlar ile yeni işlere girileceğine ve kazancın arttırılıp uğranılacak zararlara karşı önlem alınacağına alamet eder.

Kahve falında ölüyü kefenlenmiş görmek sevilen kişi ile çok hayırlı bir karar alınacağına, beden sağlığının zarar göreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ölü kefenlendiğini görmek düşmanlarının kazdıkları kuyuya kendilerinin düşeceklerine ve zahmetli bir işin kolay bir şekilde sonlandırılacağına, istemeden de olsa kalbini kırdığı insanlardan özür dileyeceğine delalet eder.

Kahve falında ölüyü kefenle görmek yüzünün güleceğine ve hem ruhunun hem de bedeninin tazeleneceğine, işlerin çok kolay şekilde yürüyeceğine tabir olunur.

Kahve falında ölüden kefen almak can ve mal güvenliğini kaybedeceğine, yakın bir zamanda ortaya çıkan sağlık sorununun tedavi edileceğine, çocuk sahibi olunacağına işaret eder.

Kahve falında ölü kefeni görmek kazanılan ama henüz ele geçmeyen paraya, kazandığı paraların işine ve hanesine büyük miktarda bolluk ve bereket getireceğine, hayırlı işlere imza atacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir