AnaSayfa / Genel / Kahve falında tek gözü kör olmak

Kahve falında tek gözü kör olmak

Kahve falında tek gözü kör olmak tövbelerinin karşılık bulacağına ve içinin rahata ereceğine, uzun bir zamandan beri birlikte olduğu kişiden çok güzel bir teklif alacağına, başkalarına öğüt verecek bir konuma gelineceğine, kendisine sıkıntı veren olaylardan yakın zaman içinde kurtulacağına, hayallerini gerçekleştirmek için büyük bir inançla savaşacağına, kişinin çevresinde ona yol gösterecek çok sayıda insan olacağına ve şansın da her zaman arkasından geleceğine, helal olan ekmeğe, makbul olan mallara kavuşacağına, kendisine önemli oranda kazanç getirecek işlere gireceğine, daha çok saygı ve destek göreceğine ve el üstünde tutulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında tek gözü kör olmak gördüyseniz:

  • Duygusal ilişkiniz sizi tatmin etmez seviyede ise ya da yalnız bir kimseyseniz yeni bir ilişki geliştirebilirsiniz.

Kahve falında tek gözü kör olmak aniden hayatına girecek bu insan sayesinde duygularında pek çok değişimi aynı anda yaşayacağına, korkularından, hastalıklarından, kendisini kötü hissettiren olumsuz duygu ve düşüncelerinden arınacağına işarettir.

Kahve falında tek gözü kör görmek adının fesada karışacağına bu nedenle de toplumdaki tüm saygınlığını yitireceğine, ancak kişinin bu sıkıntı sonrasında özeleştiride bulunarak, hayatına ve davranışlarına dikkat edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında tek gözünü kör görmek gelirinin artacağına, rızkının da genişleyeceğine, hane içinde büyük sorunların ve anlaşmazlıkların çıkmayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tek gözü kör kedi görmek dertlerin biteceğine, büyük bir iş için bir ortaklık kurulacağına, kişinin adımlarını atarken çok dikkatli olmasına tabir olunur.

Kahve falında tek gözünün kör olduğunu görmek çok sıkıntılı ve üzüntülü günler geçireceğine, fal sahibinin, bu kişiye sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulması için elinden gelen bütün yardımları yapacağına, parasal olarak tüm sıkıntılarının sona ereceğine alamet eder.

Kahve falında tek gözü kör köpek görmek dayanışma, barış ve sevgi ortamında bulunacağına, çok sert geçen bir tartışmanın ardından uzun zaman önce verdiği bir kararı uygulamaya koyacağına delalet eder.

Kahve falında tek gözü kör insan görmek evindeki huzurun, anlayışın, sevginin, saygının ve iletişimin bozulacağına, kendisini bir türlü toparlayamayacağına yorulur.

Kahve falında tek gözü kör adam görmek hayal kırıklığı yaratan bir durumun sona ereceğine, tecrübe sahibi bir kişiden alınacak fikirler sayesinde yapılan hatalardan ders çıkarılacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir