AnaSayfa / Genel / Kahve falında başka birinin gözünün kör olduğunu görmek

Kahve falında başka birinin gözünün kör olduğunu görmek

Kahve falında başka birinin gözünün kör olduğunu görmek zarar edilen işlerin kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, büyük bir projenin ortaya konulması sayesinde çok tanınan ve saygı duyulan bir kişi olacağına, geleceğinizin güzel olacağına, yardım konusunda sevilen bir kişiye destek olunacağına, sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine, gireceği bir ortaklıkta çok büyük bir sorunla karşılaşacağına, hayırlı yeniliklerle ve değişikliklerle karşılaşacağına, düzeninin bozulacağına, bu nedenle büyük borçlara gireceğine, zorluklarının biteceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının son bulmasına vesile olacak çarelerin karşısına çıkacağına işaret etmektedir.

Kahve falında başka birinin gözünün kör olduğunu gördüyseniz:

  • Kuzey kutbunda buz satabilmek için şirketin pazarlama bütçesinin yarısından fazlasını harcamak doğru olmayabilir.

Kahve falında başka birinin gözünün kör olduğunu görmek sahip olduğu malın miktarında artış yaşanacağına, günden güne işlerinin daha iyi bir hale geleceğine, aile bireyleri ile mutlu bir hayata sahip olunacağına delalet eder.

Kahve falında başka birinin kör olduğunu görmek kavgaların ve huzursuzlukların son bulacağına, kişinin daha sonra ödeme zorluğu çekeceğine yorulur.

Kahve falında başka birini kör görmek maddi olarak iyi giden bir işin bir anda kesintiye uğrayacağına, dileklerinin ve dualarının da kabul olacağına alamet eder.

Kahve falında gözü kör olmak hediyeyi kabul etmeyip reddederse sevdiği biri tarafından kötü bir söze maruz kalacağına, çok yakınınızdaki birine fenalık edeceğinize işarettir.

Kahve falında gözü kör bebek görmek haneye giren küçük bir miktar para sayesinde derin bir nefes alınacağına, iş sahibi olacağına tabir olunur.

Kahve falında kendi gözlerinin kör olduğunu görmek alın ter ile ekmeğini kazanacağına, işlerin çok hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine alamet eder.

Kahve falında kör gözlü kedi görmek umutsuz ruh halinden sıyrılacağına, hayatını çok güzel ve rahat bir şekilde sürdürmesine vesile olacak ve sevdikleri ile mutlu olmasını sağlayacak işlere gireceğine delalet eder.

Kahve falında bir gözü kör kedi görmek işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal almasından ötürü çok büyük zarara uğrayacağına, istediği her şeyi kolayca alabileceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir