AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir gözünün kör olduğunu görmek

Kahve falında bir gözünün kör olduğunu görmek

Kahve falında bir gözünün kör olduğunu görmek dönülmez yollara gireceğine ve onlarla tüm gemileri yakacağına, yetenekler ve beceriler sayesinde haklı bir zenginliğe kavuşulacağına, gönül işlerinin hareketleneceğine, ancak beklenen kişinin henüz gelmediğine, belki de uzun bir dönem boyunca gelmeyeceğine bu durumun belki de çok uzun bir süre devam edeceğine, ancak hayırlı kısmet gelirse çok mutlu olunacağına, fal sahibinin bu sayede ideallerine kavuşacağına, makamının sürekli yükseleceğine, büyük sıkıntıların ortaya çıkacağına, sevilen bazı kişilerden ihanet görüleceğine, bir sebeple aile hayatında çok büyük tartışmalar yaşayacağına, ilim irfan sahibi kişiler ile dost olacağına, yardım edilen insanlardan hayır duaları alacağına ve fal sahibinin sırtının hiçbir zaman yere gelmeyeceğine işaret eder.

Kahve falında bir gözünün kör olduğunu gördüyseniz:

  • Bazı planların üzerinden geçme veya bazı düzenlemeleri yenileme ihtiyacı doğabilir.

Kahve falında gözü kör köpek görmek elinin de bolluk göreceğine, herhangi bir şekilde sıkıntılı bir durumla karşılaşmayacağına yorulur.

Kahve falında tek gözü kör köpek görmek istenmeyen bazı olayların yaşanacağına, tartışmaların ve sürtüşmelerin yaşanacağına, haksızlıklara maruz kalınacağına, kalp kırıklığı yaşanacağına, hane içerisine nifak tohumları serpileceğine, büyük oranda kazanç elde edeceğine, rahat şekilde yaşayacağına delalettir.

Kahve falında bir gözünü kör görmek sıkıntılarını ve sorunlarını bu sayede atlatacağına, hep dinç ve genç kalacağına inanılır.

Kahve falında gözlerini kör görmek art niyetli ve kem gözlü kişilerle dolacağına, bir sebeple sıkıntılı zamanlar yaşanacağına, uzun zamandan beri hayali kurulan ve çok kazanç getirecek olan bir projenin zararlı bir şekilde biteceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bir gözü kör görmek uzun zamandan beri kurulan hayallere kavuşulacağına ve en kısa zamanda çok güzel işlere ve çok kazanç sağlayacak projelere girileceğine, yeni çalışmalar ve yeni fikirlerle döneceğine işaret etmektedir.

Kahve falında tek gözünün kör olduğunu görmek bir ömür boyu refah içinde yaşanacağına, büyük atılımlar yaparak epey kazanç getirecek çalışmalar ortaya koyacağına işarettir.

Kahve falında gözü kör kedi görmek arkadaşlar arasında tatlı bir rekabet yaşanacağına, yetenekleri ve becerileri sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine işaret eder.

Kahve falında tek gözü kör kedi görmek sevdiklerinden ayrı geçirdiği bir dakikanın bile kendisine azap vereceğine, ayrılığın sandığından da uzun olacağına, Allah tarafından müjdeli ve sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir