AnaSayfa / Genel / Kahve falında eşinin gömleğini giymek

Kahve falında eşinin gömleğini giymek

Kahve falında eşinin gömleğini giymek çekemeyen kişilerin vermeye çalıştığı zararların boşa çıkacağına, çok büyük mutluluklar duyacağına, aydınlık günlerin gittikçe uzaklaşacağına, zor zamanlar ve musibetler ile karşılaşılacağına, iş hayatında zararlı adımlar atılacağına, yakın zaman içinde üzüntü duyulacak bazı olaylar yaşanacağına ve parasal açıdan büyük kayıplar verileceğine, iş dünyasındaki prestijli durumun ortadan kalkacağına, kısmetinin kapanacağına, işinden ekmeğinden olacağına, bununla kalmayarak iflas edeceğine, gülen yüzünün hiç solmayacağına, yüklü miktarda paralar ve çok büyük başarılar kazanacağına, çok güzel bir evlilik yapılacağına alamet eder.

Kahve falında eşinin gömleğini giymek gördüyseniz:

  • Bir ilişkinizi ya da iş birliğini farklılaştırma ya da bir anlaşmayı yeniden düzenleme niyetindeyseniz, diyalogları sizin başlatmanız gerekiyor.

Kahve falında eşinin beyaz gömlek giydiğini görmek kendisini çok sıkıntılı hissettiği bir anda Allah’ın izni ile karşısına çıkacak güzel bir yol ile bu durumdan kurtulacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, hayırlı bir kısmet bulup evliliğe adım atacağına işaret eder.

Kahve falında eşinin gömleğini giymek hayallerini gerçekleştireceğine, amaçlarını yerine getireceğine ve ettiği duaların karşılığını alarak hayatının yüzünü güldürecek ve kendisine hayır getirecek şekilde ilerlemeye başlayacağına, rahat edeceğine, büyük bir yükten kurtulacağına inanılır.

Kahve falında eşinin gömleğini görmek yapılan çalışmalardan ötürü büyük borçlar altına gireceğine ve sıkıntılı zamanlar yaşanacağına, çirkin sözler işitileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında gömlek alıp giymek kar ve mutluluk getirecek projeler ortaya konacağına, mubah olmayan yollara sapacağına alamet etmektedir.

Kahve falında beyaz gömlek giydiğini görmek çok zor zamanlar geçirdikten sonra rahata erileceğine, sıkıntıların son bulacağına, yaptığı iyiliğe karşılık kötülük göreceğine işaret etmektedir.

Kahve falında oğlunun beyaz gömlek giydiğini görmek yakın bir zamanda sevilen bir kişi ile dünyaevine girileceğine ve evlat sahibi olunacağına, kazancın ve ekmeğin eksileceğine işarettir.

Kahve falında gömlek ters giymek uzun bir süreden beri muzdarip olduğu hastalıktan kurtulacağına, yeteneklerini geliştirmenin yollarını bulacağına, ilerleyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında başka birinin beyaz gömlek giydiğini görmek bunun da kendisine tabiri caizse çok pahalıya patlayacağına, daha huzurlu ve mutlu bir evlilik sahibi olunacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir