AnaSayfa / Genel / Kahve falında gömlek ters giymek

Kahve falında gömlek ters giymek

Kahve falında gömlek ters giymek epey tartışma yaşandıktan sonra fal sahibi lehine bir karar çıkacağına ve davanın temyize kadar gideceğine, çok rahat bir hayata merhaba diyeceğine ve eline geçen imkânlar zengin biri olacağına, çektiği zahmetten ve çileden kurtulmasına vesile olacak oluşumların ve girişimlerin içinde yer alma şansına sahip olacağına, işlerini büyütecek imkânlara sahip olacağına, bu sayede kazancının artacağına, hayatının çok daha konforlu, güzel ve yaşanılır hale geleceğine, kişinin musibetlerden ve uğursuzluklardan uzak olacağına, karşısına çıkan bazı sorunlar yüzünden elinde bulunan kazancın neredeyse tamamını harcayacağına, maddi açıdan çok büyük sıkıntılara girileceğine ve aile huzurunun da kaçacağına, bir sebeple çok zor günler geçireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında gömlek ters giymek gördüyseniz:

  • Sizi, ortak kaynak kullanımı gerektiren işlere yönlendirmek isteyen kişiler olabilir.

Kahve falında ters gömlek giymek yaptığı çalışmalar ile çok büyük kazanç elde edeceğine, sorunların yakın zaman içinde biteceğine, aile hayatında yaşanacak tartışmaların ve sorunların sona ereceğine, başarılı olunacak bazı çalışmalara girileceğine, hataların telafi edileceğine ve zamansız gelen kötü bir durumun tatlıya bağlanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında gömlek ters giymek sıkıntılı olduğu bir zamanda başına gelecek olan güzel bir olay ile hayatını değiştirecek bir karar vereceğine ve hayırlı bir evlilik yapacağına, çok hayırlı adımların atılacağına delalettir.

Kahve falında gömleği ters giymek para kazanma konusunda hep rahat olunacağına, yapılan işlerin büyük zararlara uğranacağına, sıkıntı dolu günler yaşanacağına, mal ve mülkte azalma yaşanacağına ve iş hayatında çok kötü bir noktaya gelineceğine işaret etmektedir.

Kahve falında pantolonun ters giymek daha da büyüyüp ödenmeyecek hale geleceğine, işyerinde üst düzey görevlerde bulunacağına inanılır.

Kahve falında ters kazak giymek sevilen bir kişi ile ayrılık yaşanacağına, kendisini yaralanmış, darbe almış, yenilgiye uğramış hissedeceğine, çok üzüleceğine ve de bir süre toparlanamayacağına rivayet eder.

Kahve falında bluzu ters giymek başarıların ardının arkasının kesilmeyeceğine, zararlı alışkanlıklardan uzaklaşılacağına, yapılan hatanın düzeltilmesi için çok uğraşılmasına rağmen bir türlü düzelmeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ters çorap giymek aklında bulunan bazı çalışmaları çok yakın bir zaman içinde gerçeğe çevireceğine, yeni hayatında çok hayırlı ve kazançlı işlere imza atacağına, çok huzurlu ve mutlu bir ömür yaşanacağına ve büyük arkadaşlıklar elde edileceğine rivayet eder.

Kahve falında kıyafetleri ters giymek hem maddi açıdan hem de çevre açısından çok büyük bir güç elde edeceğine, bu gücü sıkıntıların ve sorunların çok hızlı ve sorunsuz bir şekilde çözülmesi için kullanacağına, mali konularda yeterince dikkatli davranmadığı için sürekli bir dar boğaz yaşayacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir