AnaSayfa / Genel / Kahve falında oğlunun beyaz gömlek giydiğini görmek

Kahve falında oğlunun beyaz gömlek giydiğini görmek

Kahve falında oğlunun beyaz gömlek giydiğini görmek kendine döneceğine, kendisine daha uygun bir hayat kuracağına, bildiği ve sevdiği işi yapacağı için çok büyük bir özgüvene kavuşacağına, böylece sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına ve rahat edeceğine, bir sebeple gerek iş hayatında ve gerek sosyal hayatta muhatap olunan kişilerin güveninin sarsılacağına, kazandığı moral sayesinde işlerinin çok iyi bir hal alacağına, doğru olduğu düşünülen ve sonrasında da doğru olduğu görülen bir karar verileceğine, ticaret ehli kimse haline geleceğine ve meslek hayatında ön plana çıkacağına, ona kavuşacağına, sıkıntılardan, sorunlardan, gürültüden ve patırtıdan uzak yaşayacağına, elini attığı her işten muvaffak olacağına ve kafasına koyduğu her amacı gerçekleştireceğine yorulur.

Kahve falında oğlunun beyaz gömlek giydiğini gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızdaki veya iş yaşamınızdaki kişilerle paylaşımlarınız artabilir.

Kahve falında oğlunun beyaz gömlek giydiğini görmek karşısına çıkacak başka gelir kapıları sayesinde birikim yapma imkânı elde edeceğine ve bu sayede ileriye yönelik hayırlı yatırımları olacağına, çok zor zamanlar geçireceğine, büyük maddi ve manevi zararlar göreceğine ve bu yüzden çok ağır bir hastalığa tutulacağına inanılır.

Kahve falında başkasının beyaz gömlek giydiğini görmek kendisini kazanmaya odaklayacağına, kimseye borçlanmayacağına inanılır.

Kahve falında erkeğin beyaz gömlek giydiğini görmek gereksiz yere kavga dövüş çıkmasına sebep olabileceğine, yakın bir zaman içinde fal sahibinin başının sıkışmasına sebep olacağına, uzun bir ömre sahip olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında beyaz gömlek siyah pantolon giymek onunla dayanışma içinde kalacaklarına, hem iyi gününde hem de kötü gününde koşup geleceklerine ve onlar tarafından kendisine laf söyletmeyecek kadar sevileceğine, hiçbir zaman parasal bir sıkıntı çekmeyeceğine delalet eder.

Kahve falında siyah beyaz gömlek giymek bir sebeple çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşadığına, yakın bir zaman içinde çok büyük problemler ile boğuşmak zorunda kalacağına, tüm dileklerin tutacağına yorulmaktadır.

Kahve falında eşinin beyaz gömlek giydiğini görmek çevresindekilere karşı vefasızlık edeceğine, hak yoluna döneceğine tabir olunur.

Kahve falında beyaz renk gömlek giymek akılda bulunan bir projenin kişiyi olumsuz etkileyeceğine ve zamanında karşısına çıkan bir durumda sıkıntılı durumlara düşüleceğine, her işinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, yapacağı her işin çok büyük ilgi toplayacağına işarettir.

Kahve falında kırmızı beyaz gömlek giymek uzun bir süre kişinin yolunda engeller olmadan yürüyeceğine ve mutlu olacağına, kapı numarası 7 olan bir ev satın alacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir