AnaSayfa / Genel / Kahve falında gömlek alıp giymek

Kahve falında gömlek alıp giymek

Kahve falında gömlek alıp giymek neşesini, mutluluğunu, huzurunu ve ağız tadını yitireceğine, umutsuzluğa düşeceğine, ağlayacağına, geçim sıkıntısı yaşanılacağına, zor bir duruma düşüleceğine ve yapılan hatalar yüzünden eldeki fırsatların kaçırılacağına, kaza ve belaların çıkmayacağına, gurur verici, kişinin ailesini mutlu edecek işler yapacağına, yoğun stres altında kalacağına, emeklerinin karşılığını almaya başlayacağına yorulur.

Kahve falında gömlek alıp giymek gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz varsa biraz daha sabırlı olun.

Kahve falında gömlek alıp giymek sorunlarının ve sıkıntılarının tekrar baş göstereceğine, ruhsal olarak büyük bir sorunla karşılaşacağına, manevi yönden çok büyük ferahlık yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında terlik alıp giymek adını işindeki üstün başarıları ile duyuracağına, hane halkını çok mutlu edecek ve sevinçten havalara uçuracak bir haber alınacağına işaret eder.

Kahve falında elbise alıp giydiğini görmek bir sebeple biraz daha azim ve sabır göstermesi gerektiğine, bu şekilde davranırsa istediği herşeye rahat bir şekilde ulaşacağına, yeni mekânlara gireceğine inanılır.

Kahve falında etek alıp giymek çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, üzüntülerinin ve dertlerinin gün geçtikçe artacağına ve çok sıkıntılı bir dönemden çıkacakken daha sıkıntılı bir döneme girileceğine, yandaşı olan birinin vefat etmesine alamet etmektedir.

Kahve falında gelinlik alıp giymek büyük bir yatırımdan çok küçük bir kazanç elde edeceğine, yaşadığı sorunların katlanarak devam edeceğine ancak daha sonra karşısına çıkacak bir işte adım atarak hayatında bir dönüm yapacağına, ferahlayacağına, umutlarına, hayallerine kavuşacağına, muradına ereceğine yorulur.

Kahve falında elbise alıp giymek heveslendiği işlerden Allah’ın izni ile kar elde etmeyi başaracağına, manevi hayatını da ön planda tutarak dikkatleri çekeceğine işaret eder.

Kahve falında yeni ayakkabı alıp giymek nişanlı ya da sözlü olanların arasına husumet gireceğine ve geçici bir ayrılık yaşanacağına, iş için yapacağı projeleri tekrar tekrar düşünerek iş konusunda deneyim sahibi kişilere akıl danışarak daha iyi ve daha doğru çalışmalar ortaya koyacağına işarettir.

Kahve falında ayakkabı alıp giymek atılıma geçecek olanaklar yakalayacağına, yeni iş teklifleri alacağına ya da kendisine başarı, mutluluk ve zenginlik getirecek ticaret ortaklıklarına gireceğine, geçim derdine düşeceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir