AnaSayfa / Genel / Kahve falında başka birinin beyaz gömlek giydiğini görmek

Kahve falında başka birinin beyaz gömlek giydiğini görmek

Kahve falında başka birinin beyaz gömlek giydiğini görmek muradına ereceğine ve onunla çok mutlu olacağına, gayrimenkul sektörüne adım atılacağına, toplumun din otoriterlerinden kabul ettiği kimse haline geleceğine, bunu şeref sayacağına, sorunlar ve sıkıntılar ile baş etmekten ötürü çok büyük manevi sorunlar ile karşılaşacağına, yaşadığı sorunlardan ötürü aile hayatında huzursuzluğun başgöstereceğine, kişinin bu duruma hazırlıksız yakalanacağına, fal sahibinin değişik iş kollarına yöneleceğine, yeni denemelerde bulunacağına, belli bir standardın altına düşmeden hayatını sürdüreceğine, zengin olacağı ve istediği gibi yaşayacağı bir döneme gireceğine, eline geçen imkânları çok daha iyi bir şekilde kullanarak başka insanlara örnek olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında başka birinin beyaz gömlek giydiğini gördüyseniz:

  • İmkanlarınızı çok daha iyi kullanmalısınız.

Kahve falında başka birinin beyaz gömlek giydiğini görmek onun tarafından çok sevilip, sayılacağına, anlayışlı ve hoşgörülü bir kısmetle evlenileceğine, toplumun sevdiği ve değer verdiği bir işte çok iyi bir performans sergileneceğine ve bu sayede büyük bir işe sahip olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında arkadaşının beyaz gömlek giydiğini görmek işlerin her geçen gün daha başarılı olunacağına, aile bireylerinden birine iş kurulacağına tabir olunur.

Kahve falında beyaz dar gömlek giymek hem yeni yerler göreceğine hem de ekmek sahibi olacağına, çevrenizde her zaman iyi ve güzel ahlaklı kimselerin bulunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında oğlunun beyaz gömlek giydiğini görmek sorunlarından ve sıkıntılarından kısa sürede kurtulacağına, hane içerisine huzur ve mutluluk dolacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında erkeğin beyaz gömlek giydiğini görmek iş hayatında bunca ilerlemeden sonra gönül işlerine kalbinin kapılarını açacağına, sıkıntılarını aşacağına yorulur.

Kahve falında beyaz gömlek giydiğini görmek ekmeğinin azalacağına, onu uyaracağına inanılır.

Kahve falında beyaz renk gömlek giymek bir sebeple uzun bir zaman boyunca toparlanılamayacağına, ailevi sorunlar yaşanacağına, kötü günler görüleceğine, rakiplerin yapacağı bazı kötülüklerden etkilenileceğine tabir olunur.

Kahve falında birinin beyaz gömlek giydiğini görmek ağız tadından ve neşesinden de olacağına, başını ağrıtacak olaylar yaşayacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir