AnaSayfa / Genel / Kahve falında eşinin beyaz gömlek giydiğini görmek

Kahve falında eşinin beyaz gömlek giydiğini görmek

Kahve falında eşinin beyaz gömlek giydiğini görmek bir sebeple bu kişiyle aranın açılacağına, huzursuzlukların sona ereceğine, maddi anlamda refahının yerinde olacağına, karşısına dikenli ve çakıllı yolların çıkacağına, çok büyük azim göstererek kendi işini kuracağına, çıkmaza düşeceğine, borçlanacağına, girilen işlerde rakipler yüzünden kötü durumlara düşürüleceğine, azimle ve sabırla çalışarak işlerini çok iyi bir düzeye taşıyacağına tabir olunur.

Kahve falında eşinin beyaz gömlek giydiğini gördüyseniz:

  • Bazı planlar veya düzenlemeler sıralı şekilde sizin ilginizi bekliyor olabilir.

Kahve falında eşinin beyaz gömlek giydiğini görmek çok büyük üzüntüler yaşayacağına ve sonraki dönemlerde bu durumdan kaynaklanan sıkıntılardan çok çekeceğine, tüyü bitmemiş yetimin rızkına göz dikeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında eşinin gömleğini giymek dert ettiği maddi sorunları ve bunlara bağlı olarak ortaya çıkan ailevi sorunları yakın bir zaman içinde çözeceğine, yakın bir akrabanın yaşadığı sağlık sorununun tedavisi için çaba gösterileceğine ve sevinçli haberler alınacağına inanılır.

Kahve falında başka birinin beyaz gömlek giydiğini görmek hayatının hep aynı düzende devam edeceğine, karşısına kendisini mutsuz edecek, hayal kırıklığına uğratacak ya da emeklerini boşa çıkaracak hiçbir önemli sorun çıkmayacağına, elinde bulunan imkânların çeşitli sorunlara sebep olacağına, kısa süre içinde bitebilecek bir işin daha uzun bir süreye çıkacağına, işlerinin çok zor zamanlara gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında birinin beyaz gömlek giydiğini görmek dara düşeceğine, kendisini iyi hissetmesine vesile olacak çarelere ve çözümlere kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında arkadaşının beyaz gömlek giydiğini görmek yakınları ve dostları olmak üzere tüm insanlara elinden geldiğince yardım edeceğine, büyük sıkıntılar ve borçlarla boğuşmak zorunda kalacağına inanılır.

Kahve falında beyaz erkek gömleği giymek uzun zamandan beri kurulan hayallerin kısa süre içinde gerçekleştirileceğine, büyük atılımlar yapılacağına, kişinin yasa düşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında bir erkeğin beyaz gömlek giydiğini görmek yakın zamanda epey yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, eline geçen gelirin de çoğalacağına yorulur.

Kahve falında oğlunun beyaz gömlek giydiğini görmek üzerine düşüldükçe daha da nazlanacağına, Allah’ın sevgili kulları arasına gireceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir