AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyaz gömlek giydiğini görmek

Kahve falında beyaz gömlek giydiğini görmek

Kahve falında beyaz gömlek giydiğini görmek yeniden can bulacağına, kötü düşünceli bir kişinin tüm çabalarına rağmen büyük bir işte başarılı sonuçlar alacağına, pastadan en büyük dilimi kendisinin alacağına, evine bereket geleceğine, rahmete vesile olacak gelişmelere, elini attığı her işte çok güzel başarılar kazanacağına, tabiri caizse yüzünün düşmesine neden olacağına, hastalıklarla boğuşmak zorunda kalacağına, eline geçen fırsatları bir türlü doğru ve hayırlı bir şekilde değerlendiremeyeceğine alamet eder.

Kahve falında beyaz gömlek giydiğini gördüyseniz:

  • İniş çıkışlı ya da istikrarsız hareketleri olan kişiler bazı jestlerinizi takdir etmekte zorlanabilir.

Kahve falında beyaz gömlek siyah pantolon giymek ömrünüz boyunca elinizi attığınız her işte çok başarılı ve çok mutlu olacağınıza, Allah’ın da yardımıyla aşk ve iş hayatınızda şansınızın açılacağına, kendisini çekemeyen insanların kurduğu tuzaklardan kurtulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında beyaz renk gömlek giymek rahatının, keyfinin, sağlığının ve ağız tadının da hep yerinde olacağına, insanları yönlendiren, onlara iş öğreten ve öncülük ederek yol gösteren kişi konumuna geleceğine yorulur.

Kahve falında beyaz erkek gömleği giymek büyük problemler yaşanacağına, elinde bulunan çalışmaların kısa sürede elinden gideceğine, ticaretinin açılacağına işaret eder.

Kahve falında başka birinin beyaz gömlek giydiğini görmek sevdiği kişilerle kurduğu ortaklılarda büyük kazançlar elde edeceğine, sağlığının çok iyi bir şekilde olacağına, sıkıntılarının biteceğine, başarısının ve mutluluğunun önündeki engellerin kalkacağına rivayet eder.

Kahve falında bir erkeğin beyaz gömlek giydiğini görmek bir sebeple insanlar ile arasının açılacağına, hayalini kurduğu şeylere kısa bir zaman içinde ulaşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında siyah beyaz gömlek giymek uzun zamandan beri sürdürülen hayallerin kaybedileceğine, başarılı ve mutlu bir düzende devam edeceğine rivayet eder.

Kahve falında oğlunun beyaz gömlek giydiğini görmek beğenilen işlere imza atacağına, kendisine güvenli bir gelecek kurmaya çalışırken var olan gücünü kaybetme tehlikesi ile karşı karşıya geleceğine inanılır.

Kahve falında sevdiğinin beyaz gömlek giydiğini görmek rahata kavuşmaya, saygın ve ünlü biri olacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir