AnaSayfa / Genel / Kahve falında eşinin gömleğini görmek

Kahve falında eşinin gömleğini görmek

Kahve falında eşinin gömleğini görmek maddi ve manevi olarak gücünü kaybedeceğine, her daim aile tarafından kollanacak olan fal sahibinin sırtının yere gelmeyeceğine, kısa süre içinde tatsız bir durumla karşı karşıya kalınacağına, işlerinin büyüyeceğine, rızkının genişleyeceğine ve böylece hem ağız tadının, keyfinin hem de sağlığının yerinde olacağına, uzun süreden beri iş hayatında yaşanan maddi sıkıntıların biteceğine, hareketli ve hoş günler geçireceğine, işlerinin çok hızlı bir şekilde toparlanacağına, eline geçen kazancın çok hayırlı bir şekilde artacağına, büyük başarılar kazanacağı çalışmalar ve projeler gerçekleştirileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında eşinin gömleğini gördüyseniz:

  • Aileniz, eşiniz ya da işvereniniz size karşı anlayışsız tutumlara girebilir.

Kahve falında eşinin gömleğini giymek aynı zamanda iş hayatında ya da aile hayatında yaşanacak olaylara hızlı bir şekilde uyum sağlayacağına, karşısına çıkacak başarılı ve ünlü kişileri çeşitli şekillerde kendisine örnek alarak işlerini daha değişik ve dikkat çekecek şekillerde ortaya koyacağına rivayet eder.

Kahve falında eşinin gömleğini görmek işlerin çok hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine, sıkıntıların biteceğine, eğitimle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına, aile hayatının daha iyi bir hal alacağına delalet eder.

Kahve falında eşinin beyaz gömlek giydiğini görmek ancak daha sonra hayırlı ve sevinçli haberlerin alınması sayesinde işlerin yoluna gireceğine, her çalışması ile büyük ses getireceğine delalet eder.

Kahve falında başkasının gömlek ütülediğini görmek umutsuzluğa düşeceğine, ağlayacağına, kısmetinin kapanacağına, işinden ekmeğinden olacağına, bununla kalmayarak iflas edeceğine işarettir.

Kahve falında gömleği iliklemek planların sarkacağına, sevdiği kişilerin uzun zamandan beri devam eden sorunlarının çözümü için yakın bir zaman içinde destek olacağına delalet eder.

Kahve falında arkadaşının gömleğini giymek üstünlük ve ayrıcalık sağlayacağına, uzun bir süre boyunca ayrı kalınacağına rivayet eder.

Kahve falında kareli gömlek giymek çok sıkıntılı ve üzüntülü günler geçirileceğine, maddi kaybın ruhsal olarak sıkıntıların önünü açacağına, tatsız durumlar yaşanacağına, sevilen kişi ile ayrı düşüleceğine yorulur.

Kahve falında beyaz lekeli gömlek görmek adına leke sürüp hem kendi hem de ailesinin başını öne eğdireceğine, toplumdaki yerinin, mesleğindeki statüsünün de artacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir