Kahve falında eşinin göğsünü görmek

Kahve falında eşinin göğsünü görmek ana baba duaları alınması sayesinde engellerin kolayca aşılacağına, çok büyük başarıların yakın zamanda elde edileceğine, işlerini bir türlü toparlayamayacağına, hem kendisini hem aile bireylerini mutlu edecek bir karar vereceğine, ağız tadının ve keyfin yerine geleceğine, her geçen gün daha da büyüyen dertlerin sona ereceğine ve mutlu ve sevinçli haberler alınıp deyim yerindeyse havalara uçulacağına, kısa sürede hayatın düzene gireceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına, işlerini hafifleteceğine, gelirini daha kolay şekilde elde edeceği yollar ve çözümler bulacağına, kavgacı ve ters bir kişi olan fal sahibinin çok daha büyük sıkıntılar ile karşılaşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında eşinin göğsünü gördüyseniz:

  • Mevcut ilişkilerinizden bazılarının düzeltilmesinde veya daha hoş hale getirilmesinde karizmanızın faydasını görebilirsiniz.

Kahve falında eşinin göğsünden süt emmek projelerin ve ortaya konulacak olan çalışmaların büyük bir prestij sağlayacağına, zor günlerin geride kalacağına, endişeli bekleyişlerin sona ereceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının günden güne artacağına yorulmaktadır.

Kahve falında eşinin göğsünden süt geldiğini görmek şanssızlıklar ile çok uzun bir süre uğraşarak çok zaman kaybedeceğine, uzun zamandan beri kötü olan ruh halinin düzeleceğine alamet eder.

Kahve falında eşinin göğsünü görmek kıskançlık besleyen bir kişi yüzünden tatsızlık yaşanacağına, elinde bulunan küçük bir miktar paranın eriyip gideceğine işarettir.

Kahve falında göğsünü emdiğini görmek iş hayatı ile ilgili bazı adımların atılacağına, canın çektiği herşeye kolaylıkla ulaşacağına ve de gözünün gördüklerine de sahip olabileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında göğsünün sıkıldığını görmek iş hayatında düştüğü zor durumlardan kurtulacağına ve yaşanan kötü gidişe bu sayede dur diyeceğine, değişik, eğlenceli ortamlara gireceğine işaret eder.

Kahve falında göğsünde ur görmek iş hayatını çok düzgün bir şekilde ilerleteceğine, rahat bir hayata kavuşmak ve sevdiği kişiler ile çok mutlu olmak için büyük çaba harcayacağına, ağız tadını, neşesini kaybedeceğine, afiyette giden düzeninden olacağına işarettir.

Kahve falında göklere yükselmek kurulacak olan bir ortaklık sayesinde çalışma hayatında çok iyi yerlere gelineceğine, kimden akıl soracağına delalet etmektedir.

Kahve falında kıllı erkek göğsü görmek atılacak adımlar sayesinde işlerin kısa süre içinde daha da büyüyeceğine, geçim derdine gireceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top