AnaSayfa / Genel / Kahve falında göğsünün sıkıldığını görmek

Kahve falında göğsünün sıkıldığını görmek

Kahve falında göğsünün sıkıldığını görmek büyük bir parasal sorundan ötürü iflas edileceğine, sıkıntıların ve sorunların biteceğine, mutlu bir yuvaya sahip olunacağına, iş hayatında bu kişileri yanına almak için elinden gelen herşeyi yapacağına, sonradan da yüzünün kızarmasına, başının da önüne eğilmesine neden olacağına, uğradığı zararların telafi edileceğine, her daim temkinli olacağına ve hiç riske girmeyeceğine, mutluluğunun, kazancının ve rahatlığının daim olacağına, ailesinin geçimini sağlayamaz ve onların karnını doyuramaz olacağına delalet eder.

Kahve falında göğsünün sıkıldığını gördüyseniz:

  • Bir ilişkinizdeki değişikliğin bedelleri olabilir.

Kahve falında göğsünün sıkıldığını görmek çektiği çilenin unutulmasını sağlayacak kadar rahatının ve huzurunun yerinde olacağına, çok uzun bir zaman bu durum ile ilgilenmesi gerektiği için yeni çalışmalar yapmak ve yeni projeler ortaya koymak gibi şeylere ara vereceğine ve bu yüzden iş hayatındaki sorunların artacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kafasına silah sıkıldığını görmek hiçbir şeyin aksiliklere takılmadan istediği gibi ilerleyeceğine, geçim sıkıntısının ve para derdinin olmayacağına, hiçbir zaman yokluk içine düşmeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sıkılmak bunalmak yakın bir zaman içinde çok büyük başarılar kazanacağına, üzerine titrediği bir kişi ile hayırlı bir birliktelik yaşayacağına, daha sonra bu kişi ile dünyaevine gireceğine, çok hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, kendisini çok iyi tanıtarak ve yeteneklerini ortaya dökerek dikkat çekeceğine ve çok büyük bir firmadan iş teklifi alacağına inanılır.

Kahve falında canı sıkılmak kıtlığa ve yokluğa düşeceğine, kazandıklarının ve elde ettiklerinin makbul olmayacağına delalet eder.

Kahve falında parfüm sıkıldığını görmek oturaklı, ağır başlı, iyi huylu olması sayesinde herkes tarafından sevileceğine, her zaman akıllıca hamleler yaparak başarısının önündeki engelleri tek tek temizleyeceğine yorulur.

Kahve falında birinden sıkılmak yeni bir iş arayışına girip, uzun süre işsizlik çekeceğine, zorlukların ortadan kaldırılacağına ve sağlık sorunları ile uğraşılan bir dönemin sona ereceğine tabir olunur.

Kahve falında kafasına sıkılmak sevineceğine, beklediklerini duyacağına, huzurun ve sükûnetin geleceğine işarettir.

Kahve falında memesinin sıkıldığını görmek bir sebeple yapılacak işlerde çok emek verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına, bir sebeple çok büyük parasal sıkıntının kucağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir