AnaSayfa / Genel / Kahve falında göğsünde ur görmek

Kahve falında göğsünde ur görmek

Kahve falında göğsünde ur görmek rahata ereceğine, yaşama sevincine kavuşacağına, elindeki fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirerek hayırlı ve uğurlu kazançlar elde edeceğine, hayatının bir düzene kavuşacağına, hayallere kendini çok fazla kaptıracağına ve bu nedenle de çok üzüleceğine, çok üzücü ve sıkıntı verici olayların gerçekleşeceğine ve maddi zararlara uğranacağına, telaşlı günler yaşansa da kişinin keyfinin yerinde olacağına, kurtuluşa ereceğine, Allah’ın lütufları ile karşılaşacağına, kimseden yardım almak zorunda kalmayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında göğsünde ur gördüyseniz:

  • Maddi konularda sıkıntı yaratan durumlar söz konusu olabilir.

Kahve falında göğsünde ur görmek büyük maddi zararlara uğrayacağına ve sevdiği kişileri kaybetme pahasına da olsa bazı sorunlar yüzünden çeşitli tartışmalara gireceğine, kişiye kalacak miras sayesinde tüm düşlerin gerçek olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kafada ur görmek işlerin kısa sürede çözüme kavuşacağına, atılan adımların ferahlığa çıkacağına, zorlukların, dertlerin ve üzüntülerin geride kalacağına, iş hayatında yeni bir sayfa açılacağına, kırılan kalplerin tamir edileceğine, gelirin düşmesiyle beraber kişinin kemerleri sıkmak zorunda kalacağına yorulur.

Kahve falında beyinde ur görmek çok büyük kazançlar ve kısmetler elde edileceğine, ruhunun ve bedeninin şifa bulacağına, kendisine dert ettiği şeyleri atlatmayı ve unutmayı bileceğine alamet eder.

Kahve falında urmu dut yemek zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, yeni bir sosyal hayata adıma atacağına alamet etmektedir.

Kahve falında başında ur görmek sevilmeyen bir erkek arkadaş ise onun hakkında kötü haberler duyulacağına, hayır getirecek bir ortaklığa girileceğine, iş amaçlı çıkılacak bir seyahatten güzel haberlerle dönüleceğine ve zarar getirecek bir işten kazançlı bir şekilde çıkılacağına inanılır.

Kahve falında urmu dutu toplamak sıkıntılarını ve sorunlarını bu sayede atlatacağına, sevilerek yapılan bir işin daha iyi bir hale hale getirileceğine işaret eder.

Kahve falında vücutta ur görmek sevinçli bir haber alınacağına, dargınların ve kırgınların barışacağına, kötülerin uzaklaştırılacağına, kardeşlerin arasındaki tartışmaların sona ereceğine, üzüntülerin mutluluğa dönüşeceğine yorulur.

Kahve falında vücudunda ur çıktığını görmek büyük sorunların çözüme kavuşacağına, oynanan bir şans oyunu sayesinde zengin olunacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir