AnaSayfa / Genel / Kahve falında göklere yükselmek

Kahve falında göklere yükselmek

Kahve falında göklere yükselmek çok büyük üzüntüler ve sıkıntılar yaşanacağına, gerçekleştirilmek istenen projelerin heba olacağına, girilen bütün işlerde zarar edileceğine, sosyal çevreden arkadaş olunan bir kişi ile evlilik yolunda hayırlı bir adım atılacağına, parasının üstüne para ekleyeceğine, olumlu birçok adım atılmasına vesile olacağına, yaptığı kötülüklerin kendisine döneceğine, borçlanacağına, hastalanacağına, yanlış kişilere denk geleceğine, barış ve sevgi ortamında bulunacağına, hafifleyeceğine, şifa, mutluluk ve huzur bulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında göklere yükselmek gördüyseniz:

  • Bazı kişilere olan ilginizi kaybedebilirsiniz ya da bazı kişilerin dikkatini üzerinizde tutmakta zorlanabilirsiniz.

Kahve falında göğe doğru yükselmek çok başarılı ve hayırlı işlere imza atacağına, bir ömür boyu refah içinde yaşanacağına inanılır.

Kahve falında birinin göğe yükseldiğini görmek iş hayatında üst bir mevkiye terfi edileceğine, yakın bir zaman içinde çok sorun yaratan bir konuyu çözüme kavuşturacağına ve sevdiği bazı kişileri yeni gireceği işe birlikte girme konusunda ikna edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ölüp göğe yükselmek engellerin aşılacağına, umduğunu bulamayacağına, hayata karşı isteğini ve neşesini yitirecek olaylarla karşılaşacağına, mutluluğunun zedeleneceğine yorulmaktadır.

Kahve falında göğe yükseldiğini görmek çekilen sıkıntıların bu sayede sona ereceğine, büyük çalışmalar gerçekleştirerek hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine rivayet eder.

Kahve falında ölüp göğe yükseldiğini görmek hayatının daha bir kolay ve güzel olacağına, yöneticilerinden ya da ortaklarından takdir göreceğine, platonik olarak ilgi duyduğu birisine açılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yerden göğe yükselmek rakipleri sevindirecek bir duruma düşüleceğine ve kararsız kalınması sebebiyle mal varlığının bir kısmının elden çıkarılacağına, hastalıklarının azalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında göklere yükselmek hayatında bir takım problemlerin baş göstereceğine, hayat boyu isteklerine ulaşacağına inanılır.

Kahve falında ayın yükseldiğini görmek aşk hayatının yakın zaman içinde hareketleneceğine, moral ve sermaye kaybedeceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir