AnaSayfa / Genel / Kahve falında erkeğin göğsünü emmek

Kahve falında erkeğin göğsünü emmek

Kahve falında erkeğin göğsünü emmek gerçekleştirilen projelerin hayli büyük getirisi olacağına, becerilerini ve bilgisini kullanarak kendi işini kuracağına, yaşayacağı eğlenceli, zevkli ve keyifli günlerin sayısının artacağına, böylece kişinin hafifleyeceğine, ihanet dolu bir işe girileceğine, işlerinin Allah’ın izni ile çok iyi gideceğine, ömrünün hayırlarla dolu geçeceğine, eşinin ve çocuklarının kendisi içi vefa göstereceğine, geçim sıkıntısının olmayacağına, sağlıklı biri olarak adımlar atacağına, çok kötü ve üzüntülü dönemler yaşandıktan, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğradıktan sonra fal sahibinin, yapacağı akıllıca ve başarılı hamleler sayesinde çok kötü durumlara düşmekten ve daha fazla zarar uğramaktan kurtulacağına işaret eder.

Kahve falında erkeğin göğsünü emmek gördüyseniz:

  • Fazla zorladığınızda ise kaybetme riskiniz artacak.

Kahve falında erkek göğsü emmek bir sebeple hiç istemediği şeyler ile karşılaşacağına, sıkıntılı bir dönemden geçeceğine tabir olunur.

Kahve falında erkeğin göğsünü emmek attığı bazı adımlar sayesinde kendisini çok iyi bir makamda göreceğine, çözüm için karar verme aşamasında ikilemde kalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bir erkeğin göğsünü emmek maddi açıdan büyük bir yokluk çekileceğine, zor günler geçirileceğine, sevilen kişiler ile uzun süren tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına, işlerini düzeltmek için çok büyük adımlar atacağına ancak ne yaparsa yapsın yine sıkıntılı durumlara düşeceğine delalettir.

Kahve falında birinin göğsünü emmek başarısının ve mutluluğunun önüne geçen kişilerin, olguların ya da durumların da tehlike olmaktan çıkacağına, kaderinin yüzüne güleceğine, beklenmedik kapıların açılmasına yorulur.

Kahve falında göğsünden süt emmek kazanılan başarıları, iş hayatında ortaya konulan çalışmaları ve gerçekleştirilen projeleri kıskanan kişilerin yenilgiye uğratılacağına, hayalini kurduğu mevkiye ya da okula kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında eşinin göğsünden süt emmek maddi ve manevi olarak zor zamanlar geçireceğine ve kendisini sıkıntıya sokmaya çalışan insanlar yüzünden kötü günler yaşayacağına, mesleğinde en iyisi olmayı ve devleşmeyi bileceğine bu sayede herkesin kavuşmak ve sahibi olmak istediği hayata sahip olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kendi göğsünden süt emmek kişinin hayırsız işlere ve kötü kişilere denk geleceğine, maddi kayba uğrayacağına, hatalarını düzelteceğine delalettir.

Kahve falında bir kadının göğsünü emmek onu başarısız eden sorunların ortadan kalkacağına, başarıların çok kısa bir sürede fal sahibinin kapısını çalacağına ve çok güzel günler görüleceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir