AnaSayfa / Genel / Kahve falında eşinin gelin olduğunu görmek

Kahve falında eşinin gelin olduğunu görmek

Kahve falında eşinin gelin olduğunu görmek elindekilerle yetinmeyi bileceğine, ağız tadının yerinde kalacağına, ömrünüz boyunca hanenizden hayır ve bereketin eksik olmayacağına, üst bir mevkiye ve zenginliğe götüreceğine, istemediği halde borçlanacağına, fırsatların en iyi şekilde kullanılacağına, sorunların tez zamanda çözüm bulacağına, fırtınalı bir havanın sakinleşeceğine, sevinçli, mutlu ve huzurlu bir kişi olunacağına, yakın zaman içinde ayakları yerden kesecek bir karar verileceğine, borçların kolaylıkla kapanacağına, huzurun ve sükûnetin geleceğine delalet eder.

Kahve falında eşinin gelin olduğunu gördüyseniz:

  • Belirsizlikler kafanızı karıştırabilir.

Kahve falında kendini gelin eşini damat görmek düşmanlarının ve kendisini çekemeyen kişilerin oyunlarından ve hilelerinden ötürü bulunduğu makamı kaybedeceğine, elinde bulunan imkânlar ile girdiği bir işte yaşanabilecek sorunlara karşı önlem olarak bir miktar tasarruf yaptığına, böylece çıkabilecek problemleri kısmen de olsa bertaraf edeceğine işarettir.

Kahve falında eşinin gelin olduğunu görmek keyfinden ve neşesinden kaybedeceğine, çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, yeni yetişen insanlara örnek olarak gösterileceğine ve her yaptığı işte bir yenilik yaratacağına delalet eder.

Kahve falında gelin damat düğün görmek bunların adeta kendisi için mucize sayılacağına, bu sayede hayatının çok daha iyi duruma geleceğine, yakın bir zamanda işin başına geçileceğine inanılır.

Kahve falında geline duvak takmak sorunlu kişilerle kurulmuş olan tüm bağların koparılacağına, çok rahat edeceği ve kendisini büyük mutluluklar içinde bulacağı bir döneme gireceğine, ortak olarak çok büyük bir projeye gireceğine, zenginlik kazanacağına tabir olunur.

Kahve falında gelin getirmek kaybettiği maddi kayıpların eksiksiz şekilde karşılanacağına ve refah düzeyinin eskisinden de iyi hale geleceğine, hayırlı ve güzel haberler alacağına inanılır.

Kahve falında gelin olup ağladığını görmek iyiliğe kavuşacağına, kafasındaki soru işaretlerinden, yüreğindeki sıkıntılarından ve aşamadığı zorluklardan kurtulacağına işarettir.

Kahve falında gelin cenazesi görmek uzun zamandan beri sürdürülen hayallerin kaybedileceğine, gözünün hiçbir şeyde kalmayacağına, canın çektiği herşeye kolaylıkla ulaşacağına ve de gözünün gördüklerine de sahip olabileceğine işaret eder.

Kahve falında başkasını gelin görmek aile bireyleri arasında yaşanan tartışmaların ve didişmelerin kısa süre içinde biteceğine, yaşayacağı heyecanın daha önce yaşadıklarının hiç birine benzemeyeceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir