AnaSayfa / Genel / Kahve falında gelin getirmek

Kahve falında gelin getirmek

Kahve falında gelin getirmek mal ve rızkın çoğalmasına, hastalığının yakın zamanda şifa bulacağına, bol kazanç getirecek bir işte ortaklık kazanılacağına, aksiliklerle uğraşılan bir dönemin biteceğine, sıkıntılarından, hastalıklarından, dertlerinden, kötü düşüncelerinden, kendini mutsuz, huzursuz ve tedirgin eden her türlü duygusundan kurtulacağına, geleceği için doğru ve isabetli adımlar atacağına, kendisini ve sevdiği kişileri bazı konularda serbest bırakacağına, şimdiye kadar yaptıkları için çok üzgün ve pişman olduğunu söyleyeceğine, uzun bir süre önce tanışılmış olan hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında gelin getirmek gördüyseniz:

  • Gizli kapaklı işler açığa çıkabilir.

Kahve falında eve gelin getirmek çok büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine, bu sayede yıllardan beri çok istediği ve arzuladığı şeylere kavuşacağına, hayat içinde çok saygın bir konuma geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında gelin getirmek sosyal hayat içinde tanışılan bir kişinin oyununa gelineceğine, çok güzel ve hayırlı işlere girerek insanlara yardım edeceğine, hem kendisi için hem insanlar için çok büyük fedakârlıklar yapacağına yorulur.

Kahve falında şahadet kelimesi getirmek sıkıntılı olduğu bir dönemi atlatacağına, sorunlarının, sıkıntılarının ve dertlerinin biteceğine, yüzünün güleceğine, kazançtan yana kısmetinin çoğalacağına tabir olunur.

Kahve falında erkek çocuğu dünyaya getirmek neşesinin, keyfinin ve huzurunun kaçacağına, aile içinden birinin gurbete çıkmasına rivayet etmektedir.

Kahve falında tekbir getirdiğini görmek kendisine hayallerinde en büyük desteğin aile üyelerinden geleceğine, bedeninin şifa bulacağına ve ruhunun da güzelleşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında bağırarak salavat getirmek varolan sağlık sorunlarının şifa bulacağına ve kısa süre içinde çok büyük mevkilere gelineceğine, dönüşte iş hayatı ile ilgili olarak çok büyük projeler ve çalışmalar gerçekleştirileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ölüyü eve getirmek endişe dolu günler yaşayacağı, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar edeceğine, başarılı bir iş hayatına sahip olunacağına, kariyer planında büyük bir sıçrama yapılacağına, büyük kazançlar elde edileceğine işarettir.

Kahve falında korkup tekbir getirmek hayal edilen şeylere kısa sürede kavuşulacağına, işlerinin açılması sayesinde yeni ve daha büyük bir haneye geçeceğine, heyecan verici gelişmeler yaşayacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir