AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendini gelin eşini damat görmek

Kahve falında kendini gelin eşini damat görmek

Kahve falında kendini gelin eşini damat görmek maddi sıkıntıların biteceğine, sonunda mutlu olacağına, aile bireyleri ile mutlu bir hayata sahip olunacağına ve birçok iş fırsatı elde edileceğine, önemli yol ayrımlarında arkadaşları sayesinde kendisi için en hayırlı olanı seçeceğine, çok büyük sorunlar yaşanacağına, parasal olarak gitgide daha kötü bir hale düşüleceğine, büyük bir iş yoğunluğu yaşanacağına, hayırlı bir kısmetle çıkılacak yolda yeni bir hayata merhaba denileceğine, eş, dost ve akrabaların katılacağı bir eğlence yapılacağına, aradan geçen zaman dilimi içinde kişinin eski halinden eser kalmayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kendini gelin eşini damat gördüyseniz:

  • Kazananı olmayacak tartışmalara girmek yerine geleceğiniz hakkında daha olumlu düşünmeye başlamanızda fayda var.

Kahve falında kendini gelin eşini damat görmek geleceğinizde ve ahiret hayatınızda mutlu olacağınıza, güvendiği ve inandığı kişiler nedeni ile çok pişman olup, kendisine kızacağına yorulur.

Kahve falında toplu gelin ve damat görmek hayatının en kötü anlarında bile mutlu olacağına, sorunların hızlı bir şekilde çözüme kavuşacağına ve sevdiği kişiler ile kâh eğlenerek kâh oynayarak işlerini gerçekleştireceğine, çok büyük kazançlar elde edileceğine, sıkıntıların ve sorunların son bulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında gelin damat resmi görmek kendisine yol göstereceğine ve elinden geldiğince sıkıntısını azaltmak için imkânlarını seferber etmekten geri durmayacağına, çok sert geçen bir tartışmanın ardından uzun zaman önce verdiği bir kararı uygulamaya koyacağına delalettir.

Kahve falında gelinler ve damatlar görmek yeni siparişler alacağına, çok daha zengin bir rızık sahibi olacağına, ona verimli olacak girişimlerde bulunacağına, maddi olarak büyüyeceğine, girdiği işte ortaya koyduğu çalışmaların beğenilmesi ile çok daha iyi yerlere geleceğine rivayet eder.

Kahve falında gelinle damat görmek günah işlemeyi terk edeceğine, sorunlarından kısa zaman içinde kurtulacağına tabir olunur.

Kahve falında gelin ve damadın öldüğünü görmek uzun zamandan beri hayal ettiği herşeye kavuşacağına, verilen emeklerin boşa gideceğine, iş hayatında ve aile hayatında bereketin düşeceğine, ister istemez zor bir duruma düşüleceğine, fayda getirmeyecek kimselerle muhatap olunacağına rivayet eder.

Kahve falında tanımadığı gelin ve damat görmek gönül kapılarını açacağına, çok rahat edeceği ve kendisini büyük mutluluklar içinde bulacağı bir döneme gireceğine, ortak olarak çok büyük bir projeye gireceğine, zenginlik kazanacağına alamet eder.

Kahve falında birçok gelin ve damat görmek insanlar tarafından ayıplanacağına, elini attığı her işi yerine getireceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir