AnaSayfa / Genel / Kahve falında gelin damat düğün görmek

Kahve falında gelin damat düğün görmek

Kahve falında gelin damat düğün görmek sorunlarını, sıkıntılarını, geride bırakacağına, ticaretinin genişleyeceğine, malını ve parasını güçsüz ve düşkün kişilerle paylaşma yüceliğini göstereceğine, çok büyük bir projenin getireceği kazancın başka projelerin gerçekleştirilmesi için kullanılacağına, gereksiz kıskançlık yapan bir sevgili ile aranın düzeltileceğine, yerinde saymayacağına, sıkıntısı ve derdi olan herkese destek olacağına, yaptığı çok güzel ve hayırlı işler sayesinde sırtının hiçbir zaman yere gelmeyeceğine, çekilmez ve bunaltıcı hale gelmeyeceğine, yeni kararlar alıp, yeni başlangıçlar yapacağına yorulur.

Kahve falında gelin damat düğün gördüyseniz:

  • Maddi, hukuki veya sağlıkla ilgili konular su yüzüne çıkabilir.

Kahve falında düğünde gelin ve damat görmek huzur dolu günlerin yakın zaman içinde geleceğine, sorunların ve sıkıntıların düzeltileceğine, mutlu olunacağına, hayırlı gelişmeler ve büyük mutluluklar yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında gelin damat düğün görmek ailesine ve çevresine örnek olacak bir birey olarak yaşayacağına, özgürlüklerine sahip çıkan fal sahibinin gelecekte daha başarılı biri haline geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında birçok gelin damat görmek bir sebeple çok büyük zararlar edeceğine, maddi anlamda alım gücünün hiçbir zaman sarsılmayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında iki gelin iki damat görmek sevdiği kişiler ile yola çıktığı işlerin ister istemez bir noktada kilitlenip kalacağına, hediyeyi kabul etmeyip reddederse sevdiği biri tarafından kötü bir söze maruz kalacağına, lakin bu kötü sözü ne için söylendiğine dair hiçbir şey bilmeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında tanımadığın gelin damat görmek işlerle ilgili sorunlu zamanlar yaşanacağına, çok hayırlı kişiler ile irtibata geçip işlerini büyüteceğine, aile hayatında çok mutlu ve güzel şeyler ile karşılaşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında damat gelin görmek şansının kendisinden yana olacağına ve kısmetlerinin hiç kesilmeyeceğine, giriştiği bütün işlerde sorunlarla karşılaşacağına tabir olunur.

Kahve falında çirkin gelin damat görmek çok uzun bir zamandan beri hayal ettiği şeylere bir bir kavuşacağına, başka bir şehirde yeni bir hayat kuracağına yorulur.

Kahve falında tanımadığı gelin ve damat görmek deyim yerindeyse maddi anlamda her geçen gün küçüleceğine, zayıflayacağına, yaşam kalitesinin ve standartlarının artacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir