AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasını gelin görmek

Kahve falında başkasını gelin görmek

Kahve falında başkasını gelin görmek çok büyük sorunlar ve sıkıntılar ile karşılaşacağına, büyük umutlarla girilmiş olan bir işte sıkıntılı günler yaşanacağına, yapılan bir gençlik hatası yüzünden karşılaşılan durumdan ötürü yıkılacak kadar dertleneceğine, yeni işler peşinde koşulacağına, mutlu ve sağlıklı olacağına, inanç konusundaki eksiklikleri çevresindeki bilgili ve ilim sahibi kimselerden öğrenerek daha da iyi bir insan olmak isteyeceğine, bekarsa bu kimseden göreceği yoğun ilgi sonrasında evlilik kararı alacağına, sahip olduğu mal varlığının alıp yürüyeceğine tabir olunur.

Kahve falında başkasını gelin gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki kişiler tavsiyelerinize her zamankinden fazla değer verebilirler.

Kahve falında gelin olan birini görmek onun sayesinde kolaylık elde edeceğine, sorunlarını daha rahat şekilde çözeceğine ve derin bir nefes almayı başaracağına, zorluklarını aşacağına delalettir.

Kahve falında gelin alması görmek çok büyük bir proje ortaya koyacağına, kendisini çok zor durumların içinde bulacağına, elinde bulunan imkânları pek iyi bir şekilde değerlendireceğine yorulur.

Kahve falında geline inci takmak sonradan da çok üzüleceğine ve pişman olacağına, arkadaşlarından ve dostlarından yana sıkıntı alacağına tabir olunur.

Kahve falında arkadaşını gelin olarak görmek tam her şeyden umudunu kesecekken ve elini eteğini çekecekken karşısına çıkacak kapılar ve yollar sayesinde ümidini yeniden kazanacağına, çok sevineceği olaylar yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında bir başkasının gelin olduğunu görmek ailesinin çok seveceği hayırlı bir kısmet ile hayatını birleştireceğine, önünü kesmek isteyen bazı kişilere rağmen işinde iyi bir şekilde ilerleyeceğine işaret eder.

Kahve falında gelin yapmak çok hayırlı işlere atılacağına, makam, söz ve yetki sahibi olacağına, ticarette büyük atılımlar yapacağına ve geleceğini sağlam temeller üzerine kurma fırsatı elde edeceğine inanılır.

Kahve falında uzun boylu gelin görmek sorunlu olaylar ile karşılaşacağına, buna rağmen çok büyük kazançlar elde edeceğine, sistemli şekilde başarıya koşacağına inanılır.

Kahve falında gelin ve damatlar görmek başarıya giden yollarının açılacağına, maddi ve manevi olarak güçleneceğine, kısmet alacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir