AnaSayfa / Genel / Kahve falında gelin cenazesi görmek

Kahve falında gelin cenazesi görmek

Kahve falında gelin cenazesi görmek karşısına çok büyük fırsatların çıkacağına ve bundan sonra yüzünün hep güleceğine, güç ve para kaybedeceğine, dünyaca yücelmeye ve büyük bir mevkiye geçmeye, kendisine kurulmuş bir tuzakla uğraşacağına, sorunlarından ve üzüntülerinden kısa bir zaman içinde kurtulacağına, endişe ettiği konularda çok güzel adımlar atacağına, çok iyi insanlar ile güzel projeler gerçekleştireceğine, kısmetin bollaşacağına, arif kimselerden sayılacağına, bilerek suç işlemeye ve günahkâr olmaya işaret eder.

Kahve falında gelin cenazesi gördüyseniz:

  • Belli anlaşma veya pazarlıklara ağırlık vermeniz durumunda maddi akış hızlanabilir veya kar elde edebilirsiniz.

Kahve falında gelin cenazesi görmek işlerinin bollaşacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, aile hayatının çok güzel bir hal alacağına işarettir.

Kahve falında gelin ve cenaze görmek hayal ettiği şeylere yakın bir zaman içinde çok büyük bir sıkıntı çekmeden kavuşacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, aile hayatında çok mutlu zamanların yaşanacağına, sevdiği bazı kişilerden yardım göreceği bir işe gireceğine, çok mutlu ve huzurlu günler yaşanacağına, endişe duyulan konularda ferahlığa çıkılacağına, borçların yakın zaman içinde biteceğine alamet etmektedir.

Kahve falında bir evden cenaze çıktığını görmek düşmanlarını kaybetmeye, bazı sağlık sorunlarının baş göstereceğine alamet eder.

Kahve falında cenaze evinde yemek huzurun kaçacağına, ekmeğin kesileceğine, o kişiler ile bu sayede çok daha iyi zamanlar geçireceğine ve aile hayatında çok daha iyi günler yaşayacağına inanılır.

Kahve falında cenazeyle konuşmak karar verme yetkisine ve hakkına sahip olacağına, zorlukların ve tartışmaların aşılacağına işaret eder.

Kahve falında cenaze ve mezar görmek onu mutsuz eden sorunları kafasından atacağına, ruhsal açıdan çok iyi hissedilecek bir döneme girileceğine yorulur.

Kahve falında tanımadığın birinin cenazesini görmek güç, moral ve sermaye kaybedeceğine, zor durumda kalacağına, aralarında istenmeyen olayların başgöstereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında cenazeyi mezardan çıkarmak sorunlarının kısa bir zaman içinde ortadan kalkacağına, Bunun Sonucunda Da Pişman Olup, Tövbe Edeceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir