AnaSayfa / Genel / Kahve falında gelin olup ağladığını görmek

Kahve falında gelin olup ağladığını görmek

Kahve falında gelin olup ağladığını görmek çok hayırlı kazançların elde edileceğine, gerek işle ilgili gerek sosyal hayatla ilgili olarak bir sorun yaşanacağına,  maddi olarak büyük bir kayıp verileceğine, kafasına takmasını gerektirecek hiçbir önemli sorununun ve altından kalkamayacağı kadar büyük bir borcunun olmayacağına, daha bir sevileceğine, eş ve evlat sahibi olacağına aynı zamanda ailesini de iyi şartlarda yaşatacak bir mesleği ifa edeceğine, dara düşeceğine, performansının, projelerinin ve çalışmalarının takdire layık görüleceğine, başarının düşeceğine, kazancın yetmez olacağına delalet eder.

Kahve falında gelin olup ağladığını gördüyseniz:

  • Bazı konularda ısrarcı olabilir veya ısrarlardan bunalabilirsiniz.

Kahve falında gelinle ağlamak kişinin mutluluk gözyaşı dökeceğine, ailesini çok daha iyi şartlarda yaşatmayı başaracağına yorulur.

Kahve falında gelininin ağladığını görmek hileli işler yapmakta geri kalmayacağına, yardımı ile onlara ilaç ve şifa olduğunu görerek çok mutlu olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında geline ağlamak çok büyük bir baskı altına gireceğine ve sonunda tüm toplum ile bağlarını kopartıp kendisini ruhsal bir hastalığın kucağına, verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine işarettir.

Kahve falında gelinin arkasından ağlamak sevinçli ve hayırlı bir haber alınacağına, işinin her geçen gün büyüyeceğine delalettir.

Kahve falında geline sarılıp ağlamak sevilen kişiler ile çok güzel günler geçirileceğine, atılan adımlar sayesinde kazancın çok daha artacağına, işlerin yoluna girip çok büyük miktarlarda para kazandırmaya başlayacağına, yaşanan sorunların tek tek çözüme ulaşacağına, sıkıntıların sona ereceğine işarettir.

Kahve falında gelin görüp ağlamak Allah’ın kendisine zamansız can kayıpları yaşatmayacağına, vebalı ve ince hastalık vermeyeceğine, kendisine yeni bir hayat düzeni kuracağına alamet eder.

Kahve falında gelin olup ağladığını görmek hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, sağlıkla ilgili olarak güzel bir haber alınacağına alamet eder.

Kahve falında gelinin çiçeğini tutmak karamsar olacağına ve kendisini çok kötü hissedeceğine, kendisine çok daha fazla yetki verileceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir