AnaSayfa / Genel / Kahve falında eşinin felç olduğunu görmek

Kahve falında eşinin felç olduğunu görmek

Kahve falında eşinin felç olduğunu görmek bunun için sermaye bulmakta zorlanmayacağına, büyük bir iş kurup kendi ekmeğini kendi kazanabilecek duruma geleceğine, psikolojik olarak sıkıntılı bir dönem geçireceğine, kişinin hayatının değişeceğine, hem yaşama olan inancına kavuşacağına, sektöründe rakip tanımayacak kadar güçlü hale geleceğine, ikili ilişkilerdeki kırgınlıkların ve çatlakların iyileşeceğine, ancak karşısına çıkan bazı sevimsiz olaylar yüzünden etrafındaki insanlar ile tartışacağına ve sinirlerinin yıpranmış olmasından dolayı sevdiği kişileri biraz üzebileceğine rivayet eder.

Kahve falında eşinin felç olduğunu gördüyseniz:

  • Halkla ilişkiler veya kendinizi daha geniş gruplara tanıtma fırsatlarıyla karşılaşabilirsiniz.

Kahve falında eşini felçli görmek insanlar tarafından çok sevilen, sayılan ve takdir edilen bir kişi olacağına, adımlarını daha sağlam atacağına yorulmaktadır.

Kahve falında eşinin felç olduğunu görmek kısa süre içinde hayatını kaybedeceğine, çok olumlu ve güzel gelişmeler ile karşılaşacağına delalettir.

Kahve falında felç olmuş birini görmek iş beğenmeyen veya gözü yüksekte olan kimselerin hayal kırıklıklarının çoğalacağına ve aza kanaat etmeyen fal sahibinin elindekileri de kaybederek muhtaç bir duruma düşeceğine, ruhsal açıdan kendisinde güç bulan kişinin her işe gözü kara bir şekilde atlayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında başka birinin felç olduğunu görmek yaşanan bazı aksilikler nedeni ile morali bozuk olan fal sahibinin kendisini toparlayarak işinin başına döneceğine, istihdam edeceğine yorulur.

Kahve falında felçli insanı yürürken görmek evsizlerin eve ekmeksizlerin ekmeğe kavuşacağına, hayırlı kazançlar ve büyük başarılar kazanılması ile kişinin önünün açılacağına yorulur.

Kahve falında birini felçli görmek kişinin sıkıntıların artacağına, işlerin çok büyük bir aksama yaşayacağına, aydınlık günlerin karanlığa dönüşeceğine işaret eder.

Kahve falında ağzın felç olduğunu görmek anne ve babanın tartışmasına tanık olunacağına, iş kaybı yaşanacağına, şansın bir türlü dönmeyeceğine, büyük bir ferahlık yaşanacağına inanılır.

Kahve falında yüz felci geçirmek kurulan hayallerin deyim yerindeyse tek tek suya düşeceğine, çok hayırlı ve mutlu günler göreceğine ve başının sıkışmasına sebep olan olaylardan en kısa zamanda kurtulacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir