AnaSayfa / Genel / Kahve falında başka birinin felç olduğunu görmek

Kahve falında başka birinin felç olduğunu görmek

Kahve falında başka birinin felç olduğunu görmek iş konusunda çok hayırlı ve güzel adımlar atılacağına, kazancın günden güne daha da artacağına, sevilen kişilerle birlikte çalışılacağına, kazanılan paranın makbul ve mukaddes amaçlar için harcanacağına, sıkıntıların ve sorunların sona ereceğine, bir sebeple çok büyük ve çok güzel çalışmalar yapmak amacıyla kendisini kısa bir süre için diğer insanlardan ayırıp daha rahat bir şekilde kendi işlerine bakacağına, maddi olarak kötü bir döneme girileceğine, akılda bulunan bir projenin kişiyi olumsuz etkileyeceğine ve zamanında karşısına çıkan bir durumda sıkıntılı durumlara düşüleceğine, sevilen kişiler ile aranın açılacağına, kazancının günden güne artacağına, işlerinin çok açılacağına, ruhen büyük bir gelişme yaşayacağına, yolunun açık olacağına, yaşadığı sorunların hiç zarar vermeden biteceğine, aile hayatının bozulacağına, hayata daha sıkı tutunacağına, işlerinin artacağına, başarılarının devam edeceğine, yaptığı hataları kısa zaman içinde düzelteceğine, maddi ve manevi açıdan büyük bir ilerleme kaydedeceğine ve insanların imrenerek baktığı bir kişi olacağına inanılır.

Kahve falında başka birinin felç olduğunu gördüyseniz:

  • Bilgi paylaşmanız durumunda işe yarayan sonuçlar elde edilebilir.

Kahve falında başka birinin felç olduğunu görmek verilen kararlar sayesinde kazancın sürekli artacağına, ne de derdin kişinin yanına uğramayacağına delalettir.

Kahve falında başka birini felçli görmek uzun zamandan beri iş hayatında çok büyük kazançlar elde edeceğine, çok hayırlı gelişmeler ile karşılaşacağına delalet eder.

Kahve falında arkadaşını felçli görmek yaptığı bir çalışma sonucunda işlerinin düzeleceğine, başarılar arttıkça çok daha büyük ve daha heyecan verici gelişmelerin yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yüz felç olmak eşlerin birbirine düşeceğine ve son karar olarak ayrılacağına, saygın ve ünlü biri olacağına işarettir.

Kahve falında birinin felç olduğunu görmek başarılarının artacağına, yüzünün güleceğine, iş hayatında kendi işini kuracağına ve kendi işinin patronu olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında annemi felçli görmek sevilen kişiler sayesinde işte daha üst noktalara çıkılacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde çok zarar görmeden kurtulacağına, çeşitli çalışmalar gerçekleştirdiği için çok büyük kazançlar elde edeceğine tabir olunur.

Kahve falında felçli bebek görmek konforunun artacağına, aile büyüklerinden birinin sağlığı ile ilgili olarak kötü haber bir haber alınacağına yorulur.

Kahve falında yüzüne felç gelmek aileden ayrı kalınacağına, sıkıntı yaratan kişilerin haneden ve aileden uzaklaştırılacağına, iş dünyasında sevilen ve saygı gösterilen bir kişi olunacağına, üst yöneticilerin gözdesi konumuna gelineceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir