AnaSayfa / Genel / Kahve falında felçli insanı yürürken görmek

Kahve falında felçli insanı yürürken görmek

Kahve falında felçli insanı yürürken görmek sıkıntılarından, hastalıklarından, dertlerinden, kötü düşüncelerinden, kendini mutsuz, huzursuz ve tedirgin eden her türlü duygusundan kurtulacağına, evlilik yolunda ilerleyen bir ilişkinin biteceğine, zorluklarının kalmayacağına, ikili ilişkilerde üçüncü bir şahıs tarafından sıkıntı yaşanacağına, hiç beklenmeyen bazı sıkıntıların başgöstereceğine, yapılan onca şeye rağmen işlerin duracağına, başarıların ardının arkasının kesilmeyeceğine sıkıntıların ve zorlukların yakın zaman içinde sona ereceğine ve sevilen kişilerle çok büyük mutluluklar yaşanacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine gireceğine, kısa süre içinde evlat sahibi olacağına, bunun sebebinin de başka kişi veya kişiler olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında felçli insanı yürürken gördüyseniz:

  • Söylenmemesi gereken sözleri söylememek veya dile getirilmemesi gereken konuları dile getirmemek yüksek dozda enerji gerektirebilir.

Kahve falında felçli insanın iyileştiğini görmek çok uzun ve zorlu bir dönemden ve sıkıntılı bir yoldan geçerek bu sıkıntıyı çözeceğine, yakın bir zaman içinde çalışma hayatı ile ilgili çok büyük adımlar atacağına, kısmetinin ve şansının açılarak önüne pek çok olanak çıkacağına yorulmaktadır.

Kahve falında felçli insanı yürürken görmek günahların af olacağına, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların yaşanacağına delalettir.

Kahve falında bir insanı felçli görmek üzüntülerin ve dertlerin sona ereceğine, büyük bir saygınlık kazanacağına işarettir.

Kahve falında felçli insan görmek sıkıntı çekeceği ve üzüleceği bir ortama gireceğine, evli adamın evinden ayrıldığını görmesi, iş ile ilgili olumlu gelişmeler yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında anneyi felçli görmek iyi bir kariyer edineceğine, el attığı bütün işlerde çok büyük zararlara uğrayacağına, işlerinin kötüleşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kendini felc görmek görülen fotoğrafın bir kısmı yok ise hastalık yaşamaya, görülen fotoğraftaki görüntü belirsiz ise iş alanında zor bir döneme girileceğine, atılan adımlar sayesinde çok daha iyi bir duruma geçileceğine tabir olunur.

Kahve falında birini felç olarak görmek dost ya da akrabalardan alınacak yardımlar ile parasal sorunların sona ereceğine ve aile içerisinde yaşanan gerginliklerin yerini genişliğe bırakacağına, çok büyük üzüntüler yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında akrabanın felç olduğunu görmek onlarla arasının açılacağına, sevilen şeylerin teker teker yitirileceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir