AnaSayfa / Genel / Kahve falında eşinin dudağından öpmek

Kahve falında eşinin dudağından öpmek

Kahve falında eşinin dudağından öpmek nefsine yenileceğine ve şeytana uyacağına, kardeşlerin ortak bir işe girileceğine, yoksul ve muhtaç insanların hakkına göz dikeceğine, zenginlik kadar huzurun ve sağlığın da önemli olduğunun farkında olacağına, atılacak adımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, iş hayatına yeni bir fikirle tekrar girileceğine, rahatsızlık veren bir kişiden uzaklaşılacağına, bir sebeple çok büyük bir beklenti içine gireceğine, ancak bu beklentinin yakın bir zaman içinde boşa çıkacağına, zenginliğinin, huzurunun ve başarılarının da kalıcı olacağına delalettir.

Kahve falında eşinin dudağından öpmek gördüyseniz:

  • Ekip çalışması, iş birliği veya ortaklık gerektiren işleriniz hızlanmaya başlayacak.

Kahve falında eşini dudaktan öpmek zorlukların kolaylıkla aşılacağına, tartışmaların ve sürtüşmelerin sona ereceğine, lüksünün ve sağlığının da baki olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında eşinin dudağından öpmek sevilen bir kişinin yolundan gidileceğine ve o kişi gibi büyük başarılara imza atılacağına, sağlığının, neşesinin ve keyfinin de yerine geleceğine işaret eder.

Kahve falında sevgilini dudaktan öpmek zorlukların kolayca aşılacağına, yeni bir eve ve semte taşınılacağına, sosyal çevrenin değiştirileceğine, kişinin nüfuzunu, elindeki imkanları kullanarak bu kişiye destek olup, yardımda bulunacağına yorulur.

Kahve falında ünlü birini dudaktan öpmek sevilen kişiler ile aranın açılacağına, sağlıklı ve mutlu bir kişi olarak refah içinde yaşayacağına inanılır.

Kahve falında erkeği dudaktan öpmek sabırla hayatına devam edeceğine, fal sahibinin bu kişi hakkında adli süreç başlatacağına yorulmaktadır.

Kahve falında zorla dudaktan öpmek verilen sözlerin uğranacak bir kriz nedeniyle tutulamayacağına, güzel giden bir ilişkinin bozulacağına, haksız kazanç sağlayan bir kişi yüzünden başın belaya gireceğine, yaptığı iyiliklerin kişinin hayatında olumlu karşılıklar bulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bebeği dudağından öpmek kendisini üzecek ve sıkıntıya sokacak çeşitli durumlar ile karşılaşacağına, birçok sıkıntılı ve sorunlu durumla karşılaştırılacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar alacağına, işlerinin baltalanacağına, elinde bulunan imkânlara zarar verilmeye çalışılacağına ve bu yüzden üzüleceğine delalettir.

Kahve falında bir kişiyi dudağından öpmek epey emek vererek biriktirdiği para ile kendi işini kuracağına, büyük bir maddi refaha kavuşacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir