AnaSayfa / Genel / Kahve falında zorla dudaktan öpmek

Kahve falında zorla dudaktan öpmek

Kahve falında zorla dudaktan öpmek hayatın kendisine sunacakları karşısında herşeyi sil baştan yaşama yoluna gideceğine, tüm lüksünden bir süre fedakârlık yapmak zorunda kalacağına, yeteri kadar kazanç elde ettikten kendi işini kurmak için adım atacağına ve rahata ereceğine, kısa süre içinde bitebilecek bir işin daha uzun bir süreye çıkacağına, yaşamı boyunca niyetini ve kalbini bozmadan hareket ettiği için her işinin rast gideceğine, sevgiliye karşı olan hislerinin azalacağına, karlı işlere atılmak için birikimini ortaya koyacağına, kazançlı kapıların açılacağına, bolluk ve bereket içinde bir hayat yaşanacağına, işlerin canlanacağına, sevilen kişilere maddi ve manevi açıdan destek olunacağına, kaçan fırsatların tekrar ele geçirileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında zorla dudaktan öpmek gördüyseniz:

  • Başkalarının faaliyetlerine katılmadan önce araştırmalarınızı yapmalısınız.

Kahve falında zorla dudaktan öpmek iş hayatında ve aile hayatında tartışmaların çok yoğun bir şekilde yaşandığı ve sorunlara bir türlü çözüm bulunamadığı bir döneme girileceğine, yaptığı işlerde çok zor zamanlar geçireceğine, maddi olarak kendisini bir türlü toparlayacak gücü ve desteği bulamayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında zorla el öpmek yaşanan sorunların kısa bir zaman sonra sona ereceğine, üzüntülerinin çok yakında biteceğine tabir olunur.

Kahve falında birini zorla öpmek neşesinin ve keyfinin yerine geleceğine, çok büyük sorunlar ile karşı karşıya kalınacağına işaret eder.

Kahve falında zorla birini öpmek sevilen bir dostu kaybetmeye, ön plana çıkacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sevgilini dudağından öpmek rahat ve güzel günlere sahip olunacağına, zarar edilen çalışmaların kısa süre içinde kara geçirileceğine, gerek maddi gerek manevi anlamda zarara ve ziyana uğrayacağına, hayallerinin yıkılacağı sözler işiteceğine tabir olunur.

Kahve falında tanıdık birini dudaktan öpmek bir sebeple çok uzak bir yerden çok kötü bir haber alacağına, iş hayatının gün geçtikçe daha kötü bir duruma geleceğine, bir iş ortaklığı kurup çok hayırlı işlere girileceğine delalet eder.

Kahve falında dudağından öpmek bir anda büyük bir fırsat yakalanılacağına ve sorunsuz geçecek bir döneme girileceğine, gerçekleştirilmek istenen projelerin heba olacağına alamet eder.

Kahve falında erkeği dudaktan öpmek onlara doyasıya sarılacağına, rızkının genişleyeceğine ve böylece hem ağız tadının, keyfinin hem de sağlığının yerinde olacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir