AnaSayfa / Genel / Kahve falında ünlü birini dudaktan öpmek

Kahve falında ünlü birini dudaktan öpmek

Kahve falında ünlü birini dudaktan öpmek arasında küslüğün, kırgınlığın, kin ve düşmanlığın olduğu insanlarla da uzlaşma ve barış sağlayacağına, sevilen bir dostun geleceğine, büyük miktarda para kazanılacağına, elde buluna paranın olmadık bir işte harcanacağına, deyim yerindeyse elinin kolunun bağlanacağına, şansının ve kısmetinin kapanacağına, elinin darlığa düşeceğine, zor durumda kalacağına, yokluğa düşeceğine, dünyanın nimetlerinden de daha fazla faydalanabileceğine, zenginliğe kavuşulacağına işarettir.

Kahve falında ünlü birini dudaktan öpmek gördüyseniz:

  • Size neyin uyup neyin uymadığı konusunu netleştirip, ona göre planlar yapabilirsiniz.

Kahve falında ünlü birini dudaktan öpmek zarar ettiği ya da beklemeye aldığı işleri kısa süre içinde düzeltip kara geçireceğine, memur ise terfi edeceğine veya tayininin çıkacağına delalettir.

Kahve falında ünlü birini dudağından öpmek çok büyük sorunlar ile karşılaşacağına, çok hayırlı kişiler ile irtibata geçip işlerini büyüteceğine, aile hayatında çok mutlu ve güzel şeyler ile karşılaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ünlü biriyle dudaktan öpüşmek uğradığı zararları bu kişilerden karşılayacağına, eskisinden daha büyük ve daha karlı işlere gireceğine delalet eder.

Kahve falında akrabayı dudaktan öpmek sorunlarından kurtulması için yardımcı olacağına, çalışma hayatında çok hayırlı ve başarılı işler ortaya koyarak çok iyi kazançlar elde edeceğine, üzüntülerin yerini sevince bırakacağına delalettir.

Kahve falında erkeği dudağından öpmek bencillikten uzak bu yaşamda sıkıntı çekmeden ve dara düşmeden yaşayacağına, geleceğe daha umut dolu bakacağına ve moralinin yerine geleceğine inanılır.

Kahve falında erkekle dudaktan öpmek isteklerinin, arzularının, hayallerinin ve dileklerinin de gerçekleşeceğine, uzun zamandan beri yaşadığı ve bir türlü kurtulma fırsatı bulamadığı sorunlardan kısa bir zaman içinde kurtulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bir dudaktan öpmek ikili ilişkilerde pürüzler çıkacağına, türlü üzüntüler ile karşılaşılacağına yorulur.

Kahve falında sevgilini dudağından öpmek girilmiş olan bir davadan kazanmış bir şekilde çıkılacağına, çok büyük başarılara imza atacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir