AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir kişiyi dudağından öpmek

Kahve falında bir kişiyi dudağından öpmek

Kahve falında bir kişiyi dudağından öpmek insanlardan kaçılıp dört duvar arasında kalınacağına, aile bireylerinden birinin sorununu çözeceğine, büyük bir hassasiyetle kurulmuş olan ilişkilerin açmaza gireceğine, kendisini ve başarılarını kıskanan insanlarla tartışma yaşayacağına, başarılı işlere girdiği halde kısa süre içinde zarar edeceğine, işlerinin kendisini çekemeyen kişiler tarafından baltalanacağına, planların boşa gideceğine,  iş hayatında iniş yaşanacağına, başarılarının ardı arkasının kesilmeyeceğine, işlerinin sürekli daha kötüye gideceğine, eline geçen fırsatları bir türlü değerlendiremeyeceğine, yakında bazı kişiler ile tatsızlıklar yaşanacağına işarettir.

Kahve falında bir kişiyi dudağından öpmek gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki kişilerden gelebilecek olan kısıtlamalar hat safhaya ulaşabilir.

Kahve falında bir kişiyi dudağından öpmek ileride yapılacak çalışmalar için deneyim kazanılacağına, gücünün, kudretinin yerine geleceğine delalettir.

Kahve falında sevdiği kişiyi dudağından öpmek sıkıntıların ve dertlerin son bulacağına, yaşanan hastalıklara şifa geleceğine, onurlu bir hayat süreceğine yorulmaktadır.

Kahve falında sevdiğin kişiyi dudaktan öpmek gelmek istediği noktalara geleceğine, her geçen gün daha bir ilerleyeceğine, kalkınacağına, yapılan işlerde elde edilen kazançlar ile başka insanlara da yardım edileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında sevdiğin kişiyi dudağından öpmek her türlü engeli ve zorluğu aşacak kudrete sahip olacağına, yeteneklerinin ve yapabileceklerinin farkına varacağına ve kendi içine yolculuk yaparak, kendisini keşfedeceğine, bereketin artacağına tabir olunur.

Kahve falında ünlü birini dudağından öpmek atacağı her adımı önceden düşüneceğine ve ailesini utandırmadan yaşayacağına, küslük söz konusu ise en kısa zamanda barışılacağına rivayet eder.

Kahve falında alt dudaktan öpmek bir sebeple kendisini çok üzeceğine, eline geçen paranın sıkıntılarını gidermeyeceğine, çok uzun zamandan beri yaptığı işte çeşitli sorunlar yaşayacağına, işlerinin hal yoluna gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında bebeğin dudağından öpmek aile bireyleri arasında yaşanan kırgınlıkların ve dargınlıkların son bulacağına, ruhunun da üzüntüden kurtulacağına delalettir.

Kahve falında sevgilini dudaktan öpmek rahatının kaçacağına, bir toplulukla beraber hareket edileceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir