AnaSayfa / Genel / Kahve falında bebeği dudağından öpmek

Kahve falında bebeği dudağından öpmek

Kahve falında bebeği dudağından öpmek bolluk ve bereket içinde bir döneme gireceğine, sevilen bir kişiden sağlık sorunları ile ilgili kötü bir haber alınacağına, iş yerinde sevilmeyen ve kimsenin konuşmak istemediği biri haline geleceğine, geldiği noktaya ve mevkie de hep kendi emeği ve çabasıyla geleceğine, onlarla hem gönül hem de fikir birliğine gireceğine, aynı zamanda karşısına birçok kısmet çıkacağına ve bu iki durum sayesinde sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, büyük bir tartışma yaşayacağına, iş hayatında bol kazanç sağlayacak girişimlerde bulunacağına alamet eder.

Kahve falında bebeği dudağından öpmek gördüyseniz:

  • Belli hedeflerinizi ilgilendiren veya işinizle ilgili konularda harekete geçmeli veya aktif rol almalısınız.

Kahve falında bebeğin dudağından öpmek hak yolundan uzaklaşacağına inancını kaybedip, kulluk görevini ihmale edeceğine, maddi ve manevi olarak uğradığı zararı yavaş yavaş telafi edeceğine ve geçirdiği çok zor dönemlerden ötürü biraz da olsa yıpranmış olacağına inanılır.

Kahve falında bebeği dudağından öpmek tepkilerini ve düşüncelerini kontrol altına aldığı için ilişkilerinde de daha pozitifi bir tavır takınacağına, kazancının hayal edemeyeceği kadar artacağına işaret eder.

Kahve falında dudaklarından öpmek yaptığı işlerde her zaman zirveye oynayacağına, bir süre iş bulmakta zorlanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında eski sevgilini dudaktan öpmek ailevi sorunların bir türlü sonuçlanmayacağına, sahip olduklarının kıymetini bilmeyişi nedeni ile elindekileri ve avucundakileri kaybedeceğine rivayet eder.

Kahve falında kadını dudağından öpmek ters giden işlerin de düzeleceğine, özel hayatında sessizleşeceğine, içine kapanacağına işaret eder.

Kahve falında birini dudaktan öpmek sorunlarını bitireceğine, yaptığı işlerde zirveye oynayacağına, kapandığı düşünülen meselelerin, tartışmaların veya sorunların tekrarlanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bir erkeği dudağından öpmek sevdiği bir kişinin uzun zamandan beri arzuladığı bir şeyi kendisine hediye olarak vereceğine ve daha önce kaçırdığı bir fırsatın tekrar kapısını çalacağına, sıkıntılarından kurtulması sayesinde rahat bir nefes alacağına ve kendini çok iyi hissedeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sevgilisinin dudağından öpmek hayali kurulan her şeye yakın bir zaman içinde sahip olunacağına, Allah’ın izniyle de istediği noktaya ulaşacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir