AnaSayfa / Genel / Kahve falında eşini dudaktan öpmek

Kahve falında eşini dudaktan öpmek

Kahve falında eşini dudaktan öpmek insanlarla iletişiminin kuvvetli olacağına, eşler arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına, o kişiden fiziksel olarak etkileneceğine fakat ilerleyen zamanlarda kendisi ile bir duygu alışverişi içine giremeyeceği ve tabir yerindeyse gelenin gideni aratacağına, sevineceğine, gelişim içine gireceğine, başarılı ve kazançlı günler yaşayacağına, sıkıntıların, dertlerin ve zorlukların da biteceğine, kişinin hem evlatlarından hem de paradan yana verimli ve şanslı olacağına, en yukarılara çıkacağına, üzerinden uykusuz kalarak ve çok çalışarak ortaya koyduğu plan ve projelerinin boşa gideceğine bunun da kendisi için büyük hüsran olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında eşini dudaktan öpmek gördüyseniz:

  • Beklenmedik gelişmeler planlarda değişiklik yapmayı gerektirdi veya ani kararlar söz konusu olmuş olabilir.

Kahve falında eşini dudaktan öpmek en pahalı evlerde oturacağına, hayatının düzene girmesine vesile olacağına işarettir.

Kahve falında eşinin dudağından öpmek gittiği yolda kendisini ispatlayacağına, sorunlarından kurtulacağına, ferahlığa çıkacağına, geçiminin kolaylaşacağına, eline geçen kazanç sayesinde rahata kavuşacağına, sevdiği kişiler ile sıkıntılarını aşacağına, hayırlı zamanlar geçireceğine, bitmek tükenmek bilmeyen bir tartışmanın arasında kalınacağına ve gerek yakın arkadaşların ve gerek akrabaların karşı çıkacağı bir işin içine girileceğine delalet eder.

Kahve falında kuzenini dudaktan öpmek güzel, sürpriz ve müjdeli gelişmeler yaşayacağına, ruhsal olarak yenilenip işine daha da konsantre olacağına tabir olunur.

Kahve falında kocasını dudaktan öpmek saygın bir hayat yaşayacağına, dileklerin ve duaların kabul olacağına delalet eder.

Kahve falında bi kızı dudağından öpmek güzel günlerine gölge düşeceğine, çok iyi ve hayırlı adımlar atacağına, çok üst mevkilere geleceğine tabir olunur.

Kahve falında alt dudaktan öpmek sorunların yakın zamanda atılacak akıllıca adımlar sayesinde biteceğine, kıskanılan ve her işi rast giden biri olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kadını dudaktan öpmek çok kazançlı çalışmalar gerçekleştirileceğine, kendisine yeni bir hayat düzeni kuracağına ve bu düzende yeni insanlara da yer vermeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kızı dudağından öpmek sıkıntılarla boğuşan bir akrabanın toparlanması için bir ortaklık kurulacağına, hayatına renk, eğlence, neşe, geleceğine, başarılarının daim olacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir