AnaSayfa / Genel / Kahve falında erkeği dudaktan öpmek

Kahve falında erkeği dudaktan öpmek

Kahve falında erkeği dudaktan öpmek gözyaşının dineceğine, şansın ve kısmetin açılacağına, mevkie edineceğine, büyük üzüntüler olacağına, işlerinde ve çalışmalarında yalana dolana ve üçkağıda başvuracağına, insanlarla anlaşmazlıklara düşeceğine ve suratının asılacağına, mal varlığının bir kısmının kaybedileceğine, yapılan işte yalnız kalınacağına, çok daha iyi başarılar kazanacağına, kişinin maddi anlamda gücünü kaybederken bu durumun aynı zamanda iç dünyasından da pek çok şey alıp götüreceğine inanılır.

Kahve falında erkeği dudaktan öpmek gördüyseniz:

  • Daha fazla seyahat edebilir, yabancı ülkeleri tanıyabilir, üniversiteye başlayabilir, bitirebilir veya farklı alanlarda eğitimler alabilirsiniz.

Kahve falında erkek çocuğu dudağından öpmek borçların hafifleyeceğine, sorumlulukların azalacağına, faturalarını ödeyemez olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında erkek arkadaşını dudaktan öpmek büyük paralar kazanacağına, tükenmeyecek bir rızık elde edeceğine, harama göz dikmeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında bir erkeği dudağından öpmek mutlu olacağı mesajlar geleceğine, çözümü zor olan sıkıntılarla yüz yüze gelineceğine işaret eder.

Kahve falında erkeği dudağından öpmek fal sahibinin çok daha kolay bir hayat yaşamaya başlayacağına, işle alakalı konularda karar vermeden önce büyüklerine ve tecrübeli kişilere fikir danışacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında erkeğin dudağından öpmek adımlarını dikkatli atıp iyi yerlere geleceğine ve sorunlar için en doğru çözümleri bulacağına, karşısına çok büyük fırsatların çıkacağına ve bundan sonra yüzünün hep güleceğine delalettir.

Kahve falında erkekle dudaktan öpmek çok büyük ve sorunlu işlere girip hiç ummadığı kadar büyük zararlara uğrayacağına, ahlaksız ve kendisine güvenilemeyecek bir akrabaya işaret etmektedir.

Kahve falında bir erkeğin dudağından öpmek sorunlardan dolayı tırnaklarını yemeye başlayacağına, gereksiz yere kavga dövüş çıkmasına sebep olabileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında erkeği dudaktan öpmek ekonomisinin ve aile bütçesinin sarsılacağına, yıkılacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir