AnaSayfa / Genel / Kahve falında eşinin dövme yaptırdığını görmek

Kahve falında eşinin dövme yaptırdığını görmek

Kahve falında eşinin dövme yaptırdığını görmek sevdiği kişiler tarafından uğratılacağı zararlar yüzünden çok büyük üzüntü duyacağına, maddi olarak çok sıkıntılı bir döneme gireceğine, tüm risklerine rağmen büyük ve çekişmeli ihalelere gireceğine, kendine olan inancının ve güvenin karşılığını da olumlu şekilde almayı başaracağına, çok zor zamanlar geçirileceğine, geleceğinin zenginlik ve mutluluk içinde geçeceğine, iş hayatında çok iyi çalışmalara imza atılacağına, güzellikler ve hoşluklarla karşılaşacağına, hileli bir işle karşılaşılacağına, büyük manevi zararlar yaşanacağına, çok uzun bir zamandan beri yapılan işte hiç beklenmedik şekilde maddi krize girileceğine, geleceğinin de çok parlak olacağına işaret eder.

Kahve falında eşinin dövme yaptırdığını gördüyseniz:

  • Değişik zamanlarda değişik tepkiler gösterebilirsiniz.

Kahve falında eşinin dövme yaptırdığını görmek yaşam standartlarının yükseleceğine, işlerinin hal yoluna gireceğine işaret eder.

Kahve falında başkasının dövme yaptırdığını görmek hayatı ile ilgili büyük sorunlarla da karşılaşmayacağına, büyük başarılar kazanacağına, sorun yaratan işlerde kısa zaman içinde bazı kötü kişiler tarafından çeşitli aldatmacalar yaşanacağına, işlerin başarı kazanması sayesinde kıskançlık duyan kişilerle tartışma yaşanacağına ve çok rahat bir döneme gireceğine rivayet eder.

Kahve falında birini dövmeye gelmek yaşadığı sıkıntılarından, zorluklardan ve zahmetten kurtulacağına, yaptığı çalışmalar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine tabir olunur.

Kahve falında sırtta dövme görmek işlerini düze çıkarmasında ve ailesi içinde yaşanan tartışmaları sonlandırması konusunda çok büyük yardım edileceğine, fal sahibinin ailesi ile birlikte mutlu ve güzel bir yaşam süreceğine rivayet eder.

Kahve falında kendine dövme yapmak asla harama bulaşmayacağına, hayatının geri kalan döneminde yalnız olacağına ve hayatının böyle devam edeceğine tabir olunur.

Kahve falında yeşil dövme yaptırdığını görmek kaçan fırsatların tekrar ele geçeceğine, birçok dedikoduya maruz kalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında dövmeli görmek çıkmaza gireceğine, isteklerinin gerçekleşeceğine ve hedeflerini tutturmayı başaracağına alamet etmektedir.

Kahve falında renkli dövme görmek elde ettiklerine rağmen ahiret hayatını da göz ardı etmeden yaşayacağına, çok büyük başarılar kazanacağına ve huzura ereceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir