AnaSayfa / Genel / Kahve falında birini dövmeye gelmek

Kahve falında birini dövmeye gelmek

Kahve falında birini dövmeye gelmek fikirlerini hayata geçirirken aklıselim kişilerden de görüş alarak daha akılcı bir şekilde hareket edeceğine, yalnız kalınacağına, çok rahat edeceği bazı işler gerçekleştirip ferahlığa çıkacağına, rahatsızlık çekilen bir konu hakkında çok doğru bir karar verileceğine, kişinin çevresinde ona yol gösterecek çok sayıda insan olacağına, çok büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine ve hayırlara vesile olacağına, bir sebeple bu kişiyle aranın açılacağına ve tüm barışma çabalarına rağmen bu kişi ile aranın bir türlü düzeltilemeyeceğine, hayalindeki işi gerçekleştireceğine, az bir sermaye koyduğu işten büyük bir para kaldıracağına alamet eder.

Kahve falında birini dövmeye gelmek gördüyseniz:

  • Kıskançlık krizine giren sevgiliniz ya da eşiniz, sizden kendisine daha fazla zaman ayırmanızı isteyebilir.

Kahve falında birini dövmeye gelmek başka bir şehre taşınıp yeni bir iş bulacağına, yeni insanlar ile tanışıp yeni yerler gezeceğine, zorlukları aşacağınıza ve rahata ereceğinize işaret etmektedir.

Kahve falında elinde dövme görmek başarıya ve zafere giden yolun açılacağına, çok iyi işlere imza atıp çok sevilen bir kişi ve çok iyi bir aile babası olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ejderha dövmesi görmek kısmetli bir kişi olunması sayesinde girilen bütün işlerde çok büyük kazanca kavuşulacağına, çok büyük bir üzüntü yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında yılan dövmesi yaptırmak insanlar tarafından el üstünde tutulacağına, aile içinde huzurunun yerinde olacağına inanılır.

Kahve falında dövmeli adam görmek yeni bir ev alınacağına, çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına, maddi açıdan iyi geçecek bir döneme girileceğine, insanlara iyilik yapmaya inanılır.

Kahve falında akrep dövmesi yaptırmak büyük miktarda kazanç elde edeceğine, işlerine yeni işler katacağına, el birliği ile bu maddi sıkıntıları aşarak daha güzel bir yaşama adım atılacağına yorulur.

Kahve falında göğsünde dövme görmek kendisini çekemeyen kişilerin kendisi hakkında çeşitli dedikodular ettiklerini duyacağına, eşi ile büyük anlaşmazlıklara düşeceğine rivayet eder.

Kahve falında kendine dövme yapmak eşler arasında bir soğukluk olacağına, bazı büyük kişilerden elinde bulunan iş için çeşitli teklifler alacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir