AnaSayfa / Genel / Kahve falında sırtta dövme görmek

Kahve falında sırtta dövme görmek

Kahve falında sırtta dövme görmek rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, aile bireyleri ile ilgili olarak bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına, eğitimle ilgili verilen emeklerin boşa gitmeyeceğine, hayırlı bir evlilik yapılacağına, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı bir işten kendisine gelecek olan çok iyi bir teklifle ayrılacağına, iş hayatında çok iyi çalışmalara imza atılacağına, sevilen bir kişi ile dünyaevine girileceğine, çok büyük atılımlar için yapılacak çalışmalarda önce kendisinden başlayacağına, bu çalışmalar sayesinde çok büyük kazanç elde edeceğine, iş hayatında ortaya koyacağı projeler sayesinde önünün açılacağına, istediği gibi yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sırtta dövme gördüyseniz:

  • Biraz kazalara eğilimlisiniz.

Kahve falında sırtında dövme olduğunu görmek eğer hayırlı bir şey değilse sıkıntı çekeceğine, yolunda azimle ilerleyecek olan kişinin her zaman inandığı gibi yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında sırtta dövme görmek düştüğü kötü durumlardan yardım ettiği insanlardan alacağı hayır duaları sayesinde kurtulacağına, kendisini iyi ve huzurlu hissedeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında sırtında dövme görmek günah işleyeceğine, ailede var olan sıkıntıların bir ayrılığa neden olacağına tabir olunur.

Kahve falında başkasının sırtında dövme görmek kendi işini kurarak, alın ter ile ekmeğini kazanacağına, geniş rızık elde edeceğine, çok huzurlu ve çok mutlu bir halde olduğuna, bundan sonra başına gelebilecek hiçbir olaydan ötürü isyan etmeyeceğine alamet eder.

Kahve falında sırta dövme yaptırmak sorunların ve yaşanan sıkıntıların çok daha iyi bir şekilde sona erdirileceğine, özel hayatında heyecanlı ve mutlu zamanlar yaşayacağına işarettir.

Kahve falında sırtına dövme yaptırmak hayal kırıklıklarının çıkacağına ve yaşamının bir anda deyim yerindeyse fırtınalı bir denize dönüşeceğine, yakın zamanda rahat edeceğine inanılır.

Kahve falında birinin sırtında dövme görmek herhangi bir sorunla karşılaşmadan çok iyi işler yapacağına, sıkıntılarının son bulacağına ve her adımda daha başarılı bir kişi olup çok hızlı bir şekilde yükselişe geçeceğine, dış etkenlerden kaynaklanan durumlar yüzünden aile saadetine de gölge düşeceğine inanılır.

Kahve falında koluna dövme yapmak ün yapmayı başaracağına, hastalıkların kalmayacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir